Du är unik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Johnsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Du är unik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Du är unik är skriven av Karin Johnsson och gavs ut 2019-12-19.

Du är unik som bok, ljudbok eller e-bok.
Du är unik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 68

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Du är unik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Du är unik. Boken är skriven av författaren Karin Johnsson. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Du är unik var 2019-12-19.

Originalspråket som Karin Johnsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Citatsamlingar Presentböcker vilket ger den Bbh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Du är unik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 145 x 105 x 18 mm och den väger så mycket som 200 g. Du är unik ISBN är 9789177839095. Du är unik är en fristående bok .


Läs Du är unik som bok

För dig som vill köpa och läsa Du är unik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 68 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Du är unik som ljudbok

Vill du lyssna på Du är unik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Du är unik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Du är unik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Du är unik som pocket

Du är unik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Du är unik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Du är unik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Du är unik
 • Författare: Karin Johnsson
 • Genre: Citatsamlingar Presentböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-12-19
 • Pris: 68
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 145 x 105 x 18 mm
 • SAB: Bbh
 • ISBN: 9789177839095

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Du är unik?

Du är unik är skriven av författaren Karin Johnsson

När gavs Du är unik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-12-19.

Var kan jag köpa Du är unik?

Vi rekommenderar att du köper Du är unik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ibland är det lätt att glömma bort vad det är som gör oss speciella. Den här lilla boken med upplyftande citat fokuserar på sådant som får dig att glittra och lysa som en stjärna. Du är unik, det finns ingen som du!

Utgivande förlag: Tukan förlag