Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Poppy O’Neill

Jämför och hitta det billigaste priset på Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla är skriven av Poppy O’Neill och gavs ut 2021-07-09.

Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som bok, ljudbok eller e-bok.
Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 115

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla. Boken är skriven av författaren Poppy O’Neill. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla var 2021-07-09.

Originalspråket som Poppy O’Neill skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla är det: 9789179855123.


Läs Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som bok

För dig som vill köpa och läsa Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 115 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som ljudbok

Vill du lyssna på Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla som pocket

Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla
  • Författare: Poppy O’Neill
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-07-09
  • Pris: 115
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855123

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla?

Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla är skriven av författaren Poppy O’Neill

När gavs Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-09.

Var kan jag köpa Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla?

Vi rekommenderar att du köper Du är en stjärna! : boken som hjälper barn till bättre självkänsla hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det här är en fylla-i-bok för barn som bygger på erkända metoder inom kognitiv beteendeterapi (KBT) som används av barnpsykologer i bland annat skolor. Med enkla verktyg får barnen bygga upp en bättre självkänsla. Den här boken är utformad för barn mellan sju och elva år. Det händer mycket i den åldern som kan påverka ett barns självkänsla och negativa känslor runt jaget kan i värsta fall kan hänga med resten av livet. Med hjälp av de roliga och engagerande övningarna i den här boken får barn möjligheten att successivt förbättra sin självkänsla. För att få ut bästa möjliga av den här boken bör barnet arbeta i den tillsammans med en förälder eller vuxen.

Utgivande förlag: Tukan Förlag