Drottningen vänder blad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alan Bennett

Jämför och hitta det billigaste priset på Drottningen vänder blad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Drottningen vänder blad är skriven av Alan Bennett och gavs ut 2010-04-15.

Drottningen vänder blad som bok, ljudbok eller e-bok.
Drottningen vänder blad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 44

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Drottningen vänder blad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Drottningen vänder blad. Boken är skriven av författaren Alan Bennett. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Drottningen vänder blad var 2010-04-15.

Originalspråket som Alan Bennett skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Drottningen vänder blad i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 8 mm och den väger så mycket som . Drottningen vänder blad ISBN är . Drottningen vänder blad är en fristående bok .


Läs Drottningen vänder blad som bok

För dig som vill köpa och läsa Drottningen vänder blad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 44 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Drottningen vänder blad som ljudbok

Vill du lyssna på Drottningen vänder blad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Drottningen vänder blad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Drottningen vänder blad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Drottningen vänder blad som pocket

Drottningen vänder blad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Drottningen vänder blad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Drottningen vänder blad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Drottningen vänder blad
 • Författare: Alan Bennett
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-04-15
 • Pris: 44
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Drottningen vänder blad?

Drottningen vänder blad är skriven av författaren Alan Bennett

När gavs Drottningen vänder blad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-15.

Var kan jag köpa Drottningen vänder blad?

Vi rekommenderar att du köper Drottningen vänder blad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Om det inte varit för de olydiga hundarna så skulle den engelska drottningen förmodligen aldrig ha upptäckt bokbussen.Drottningen stiger på den slitna kommunala bussen som står parkerad vid Westminister Palaces köksregioner för att be om ursäkt för sin skällande hund och av artighet lånar hon en av böckerna från hyllorna. Det visar sig dock vara en omåttligt torr och tråkig roman, men drottningen läser pliktskyldigt ut den, lämnar tillbaka den och återvänder till slottet med en ny bok i väskan.Den här gången får bokvalet förödande konsekvenser. Boken i fråga väcker nämligen Hennes Majestäts passion för läsning. En passion som växer sig så stark att hennes officiella plikter snart blir lidande.Och medan drottningen förlustar sig med världslitteraturen så konspirerar hennes undersåtar om hur Hennes Majestäts litterära utsvävningar ska få ett slut.Med skarp humor och mycken värme beskriver Alan Bennett en högst ovanlig läsares öde. Drottningen vänder blad är en underhållande och underfundig bok om hur böcker berikar livet.

Utgivande förlag: Ordfront Förlag