Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna

Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Knakkergaard

Jämför och hitta det billigaste priset på Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna är skriven av Anna Knakkergaard och gavs ut .

Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som bok, ljudbok eller e-bok.
Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 140

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna. Boken är skriven av författaren Anna Knakkergaard. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna var .

Originalspråket som Anna Knakkergaard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna är det: 9789180185981.


Läs Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som bok

För dig som vill köpa och läsa Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 140 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som ljudbok

Vill du lyssna på Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna som pocket

Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna
  • Författare: Anna Knakkergaard
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 140
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185981

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna?

Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna är skriven av författaren Anna Knakkergaard

När gavs Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna?

Vi rekommenderar att du köper Drömdjungeln : Lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Drömdjungeln</i> är en högläsningsbok som ger en lugn och mysig avslutning på dagen. Genom avslappnande meditationsövningar får barnet hjälp att bearbeta dagens upplevelser och komma till ro. I sex sagor berättas om djuren i drömdjungeln som av olika anledningar har svårt att sova. Sara Sengångare funderar och oroar sig, Pella Papegoja pratar en massa och känner sig inte alls trött. Tage Tapir har ont i magen och Bea Bladskärarmyra är mörkrädd. Viktor Vrålapa har en massa tankar i huvudet och Jack Jaguar har växtvärk. I sagorna får barnet hjälpa djuren att somna och berättelserna innehåller instruktioner om hur texten ska läsas, så att barnet själv får hjälp att komma till ro i sängen och somna gott. Sagorna är utvecklade av läkaren Anna Knakkergaard som har stor erfarenhet av att arbeta med sömnproblem hos barn och vuxna. I slutet av boken finns råd om hur man kan underlätta för barn som har svårt att komma till ro. Boken är rikt illustrerad med ljuvliga bilder gjorda av illustratören Julie Dam.

Utgivande förlag: Lind & Co