Draken med de röda ögonen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Astrid Lindgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Draken med de röda ögonen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Draken med de röda ögonen är skriven av Astrid Lindgren och gavs ut 2016-09-23.

Draken med de röda ögonen som bok, ljudbok eller e-bok.
Draken med de röda ögonen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 68

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Draken med de röda ögonen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Draken med de röda ögonen. Boken är skriven av författaren Astrid Lindgren. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Draken med de röda ögonen var 2016-09-23.

Originalspråket som Astrid Lindgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Draken med de röda ögonen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 177 x 8 mm och den väger så mycket som 206 g. Draken med de röda ögonen ISBN är 9789129701470. Draken med de röda ögonen är en del av serien: Klumpe Dumpe.


Läs Draken med de röda ögonen som bok

För dig som vill köpa och läsa Draken med de röda ögonen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 68 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Draken med de röda ögonen som ljudbok

Vill du lyssna på Draken med de röda ögonen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Draken med de röda ögonen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Draken med de röda ögonen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Draken med de röda ögonen som pocket

Draken med de röda ögonen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Draken med de röda ögonen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Draken med de röda ögonen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Draken med de röda ögonen
 • Författare: Astrid Lindgren
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-09-23
 • Pris: 68
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 218 x 177 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129701470

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Draken med de röda ögonen?

Draken med de röda ögonen är skriven av författaren Astrid Lindgren

När gavs Draken med de röda ögonen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-23.

Var kan jag köpa Draken med de röda ögonen?

Vi rekommenderar att du köper Draken med de röda ögonen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det här är historien om den lilla gröna draken som föddes en dag av suggan i svinstian. Och om hur barnen i gården matade den lilla draken med ljusstumpar, snören och korkar, och kelade med honom så att han blev riktigt tam. Ända tills den kväll då han blev utsläppt i hagen tillsammans med smågrisarna. Då kom han fram och tog farväl och flög sedan iväg mot den eldröda solen.Astrid Lindgrens berättelse, så fylld med känslor, och Ilon Wiklands både roliga och vackra bilder ger berättelsen en säregen magi.

Utgivande förlag: Rabén &amp