Drakamöllans Magi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingalill Thorsell

Jämför och hitta det billigaste priset på Drakamöllans Magi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Drakamöllans Magi är skriven av Ingalill Thorsell och gavs ut 2013-08-01.

Drakamöllans Magi som bok, ljudbok eller e-bok.
Drakamöllans Magi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 361

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Drakamöllans Magi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Drakamöllans Magi. Boken är skriven av författaren Ingalill Thorsell. Drakamöllan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Drakamöllans Magi var 2013-08-01.

Originalspråket som Ingalill Thorsell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skrivböcker & kalendrar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Drakamöllans Magi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 206 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 275 x 215 x 25 mm och den väger så mycket som 1170 g. Drakamöllans Magi ISBN är . Drakamöllans Magi är en fristående bok .


Läs Drakamöllans Magi som bok

För dig som vill köpa och läsa Drakamöllans Magi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 361 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Drakamöllans Magi som ljudbok

Vill du lyssna på Drakamöllans Magi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Drakamöllans Magi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Drakamöllans Magi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Drakamöllans Magi som pocket

Drakamöllans Magi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Drakamöllans Magi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Drakamöllans Magi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Drakamöllans Magi
 • Författare: Ingalill Thorsell
 • Genre: Skrivböcker & kalendrar
 • Förlag: Drakamöllan förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-08-01
 • Pris: 361
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 206
 • Fysiska dimensioner: 275 x 215 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Drakamöllans Magi?

Drakamöllans Magi är skriven av författaren Ingalill Thorsell

När gavs Drakamöllans Magi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-01.

Var kan jag köpa Drakamöllans Magi?

Vi rekommenderar att du köper Drakamöllans Magi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Drakamöllans Magi är den tredje boken från Drakamöllan. Två tidigare kokböcker; Drakamöllans Kök och Drakamöllans Kök Höst & Vinter har belönats med utmärkelser som Best Local Cookery Book av World Gourmet Cookbook Awards och Svenska Publishing Priset. Drakamöllans Magi har 2013 nominerats till Svenska Desigh Priset och Svenska Publishing Priset.

Utgivande förlag: Drakamöllan förlag