Dracula

Dracula – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bram Stoker

Jämför och hitta det billigaste priset på Dracula innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dracula är skriven av Bram Stoker och gavs ut 2016-08-30.

Dracula som bok, ljudbok eller e-bok.
Dracula

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 92

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dracula

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dracula. Boken är skriven av författaren Bram Stoker. Känguru är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dracula var 2016-08-30.

Originalspråket som Bram Stoker skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Dracula i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 46 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Dracula ISBN är 9789176631263. Dracula är en del av serien: Illustrerade skräckklassiker.


Läs Dracula som bok

För dig som vill köpa och läsa Dracula som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 92 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dracula som ljudbok

Vill du lyssna på Dracula som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dracula som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dracula som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dracula som pocket

Dracula finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dracula med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dracula med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dracula
 • Författare: Bram Stoker
 • Genre:
 • Förlag: Känguru
 • Utgivningsdatum: 2016-08-30
 • Pris: 92
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 46
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789176631263

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dracula?

Dracula är skriven av författaren Bram Stoker

När gavs Dracula ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-30.

Var kan jag köpa Dracula?

Vi rekommenderar att du köper Dracula hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Greve Dracula, en fasansväckande vampyr, har lämnat sitt slott och färdats till England i sitt sökande efter nya offer. Men hans mörka hemlighet avslöjas en grupp vänner får veta sanningen, och för att skydda sig själva och andra från ett blodigt slut måste de sätta stopp för Dracula. Illustrerade skräckklassiker är en serie böcker med varsamt moderniserade skräckinjagande favoriter – Dr Jekyll och Mr Hyde, Dracula, Frankenstein och Legenden om Sleepy Hollow – återgivna med lättfattligt språk, fantasieggande illustrationer, och alldeles lagom långa för barn i bokslukaråldern.

Utgivande förlag: Känguru