Dracula – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bram Stoker

Jämför och hitta det billigaste priset på Dracula innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dracula är skriven av Bram Stoker och gavs ut 2019-08-30.

Dracula som bok, ljudbok eller e-bok.
Dracula

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dracula

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dracula. Boken är skriven av författaren Bram Stoker. Sjösala förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dracula var 2019-08-30.

Originalspråket som Bram Stoker skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska skräck- & spökhistorier vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Dracula i traditionell inbundet format så består den av 502 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 35 mm och den väger så mycket som 272 g. Dracula ISBN är . Dracula är en del av serien: Klassikerpocket.


Läs Dracula som bok

För dig som vill köpa och läsa Dracula som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dracula som ljudbok

Vill du lyssna på Dracula som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dracula som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Dracula som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Dracula med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dracula med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dracula
 • Författare: Bram Stoker
 • Genre: Klassiska skräck- & spökhistorier
 • Förlag: Sjösala förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-08-30
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 502
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:
Vem har skrivit Dracula?

Dracula är skriven av författaren Bram Stoker.

När gavs Dracula ut?

Boken gavs ut 2019-08-30.

Var kan jag köpa Dracula

Vi rekommenderar att du köper Dracula hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jonathan Harker skickas av sin advokatfirma till ett slott i Transsylvanien, för att på plats hjälpa en klient, greve Dracula, med dennes önskemål om att bosätta sig i England. Lokalbefolkningen reagerar med vidskepelse och skräck när Harker berättar vart han är på väg. Innanför slottets murar finner Harker greven märklig. Dracula är blek, mager, och beter sig konstigt. När Harker rakar sig och det uppstår blodvite, gör greven ett plötsligt utfall mot Harkers hals. Strax efter denna incident blir Harker förförd av tre mordiska kvinnor, och han undkommer knappt med livet i behåll. Efter detta förstår Harker att kvinnorna, och greven, är vampyrer. Förbannade nattens varelser, som livnär sig på blod från människor. Harker lyckas ta sig från slottet och reser till England. Greve Dracula gör kort därefter samma resa.   Dracula av Bram Stoker (1847-1912) var det skräckromantiska gotiska mästerverk som gav vampyren, en mångtusenårig myt, den moderna aura av nattlig och förödande skönhet som vi idag känner igen. Den moderna kulturen är besatt av vampyrer, och denna mörka fascination har sin utgångspunkt i greve Dracula. Romanens utforskande av skräck, myt och sexualitet har utövat en sällsam lockelse på generationer av läsare, och forsätter att göra det än idag.I ny svensk översättning av Erik Thompson.  

Utgivande förlag: Sjösala förlag