Dr Jekyll & Mr Hyde – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert Louis Stevenson

Jämför och hitta det billigaste priset på Dr Jekyll & Mr Hyde innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dr Jekyll & Mr Hyde är skriven av Robert Louis Stevenson och gavs ut .

Dr Jekyll & Mr Hyde som bok, ljudbok eller e-bok.
Dr Jekyll & Mr Hyde

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 130

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dr Jekyll & Mr Hyde

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dr Jekyll & Mr Hyde. Boken är skriven av författaren Robert Louis Stevenson. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dr Jekyll & Mr Hyde var .

Originalspråket som Robert Louis Stevenson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dr Jekyll & Mr Hyde är det: 9789198848014.


Läs Dr Jekyll & Mr Hyde som bok

För dig som vill köpa och läsa Dr Jekyll & Mr Hyde som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 130 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dr Jekyll & Mr Hyde som ljudbok

Vill du lyssna på Dr Jekyll & Mr Hyde som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dr Jekyll & Mr Hyde som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dr Jekyll & Mr Hyde som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dr Jekyll & Mr Hyde som pocket

Dr Jekyll & Mr Hyde finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dr Jekyll & Mr Hyde med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dr Jekyll & Mr Hyde med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dr Jekyll & Mr Hyde
  • Författare: Robert Louis Stevenson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 130
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848014

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dr Jekyll & Mr Hyde?

Dr Jekyll & Mr Hyde är skriven av författaren Robert Louis Stevenson

När gavs Dr Jekyll & Mr Hyde ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Dr Jekyll & Mr Hyde?

Vi rekommenderar att du köper Dr Jekyll & Mr Hyde hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Advokat mr Utterson grips av ett mycket starkt obehag av dr Jekylls nye vän mr Hyde, till vilken dr Jekyll testamenterat allt han äger. Det ryktas att mr Hyde trampat ner ett barn på gatan. Advokat Utterson börjar drömma mardrömmar om denne sällsynt fule och osympatiske man. Samtidigt tycks dr Jekyll och mr Hyde vara oskiljbara.

Utgivande förlag: Darkness Publishing