Dorran går på loppis – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Moa Eriksson Sandberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Dorran går på loppis innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dorran går på loppis är skriven av Moa Eriksson Sandberg och gavs ut 2020-08-14.

Dorran går på loppis som bok, ljudbok eller e-bok.
Dorran går på loppis

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dorran går på loppis

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dorran går på loppis. Boken är skriven av författaren Moa Eriksson Sandberg. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dorran går på loppis var 2020-08-14.

Originalspråket som Moa Eriksson Sandberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Dorran går på loppis i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 261 x 201 x 9 mm och den väger så mycket som 305 g. Dorran går på loppis ISBN är 9789129725643. Dorran går på loppis är en fristående bok .


Läs Dorran går på loppis som bok

För dig som vill köpa och läsa Dorran går på loppis som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dorran går på loppis som ljudbok

Vill du lyssna på Dorran går på loppis som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dorran går på loppis som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dorran går på loppis som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dorran går på loppis som pocket

Dorran går på loppis finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dorran går på loppis med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dorran går på loppis med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dorran går på loppis
 • Författare: Moa Eriksson Sandberg
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-08-14
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 261 x 201 x 9 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129725643

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dorran går på loppis?

Dorran går på loppis är skriven av författaren Moa Eriksson Sandberg

När gavs Dorran går på loppis ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-14.

Var kan jag köpa Dorran går på loppis?

Vi rekommenderar att du köper Dorran går på loppis hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Idag ska Dorran gå på loppis med mamma och lillebror. På en loppis kan man hitta allt man kan tänka sig. Dorran tänker hitta en lila ponny med vingar och silverhår. Hon har fått en helt egen guldpeng att handla för! Men inne på loppisen finns så mycket annat som Dorran vill ha: ett glittrigt trollspö som bara är lite trasigt, en gnistrande diamantring och en Batman-mask. Sen är pengen redan slut! Och Dorran som just fått syn på precis exakt en sån prinsessklänning som hon alltid har önskat sig och där vid ett annat bord står ju en gubbe och säljer kakor! Men mamma säger nej, det blir inga klänningar och inga kakor heller. Dumma mamma! Dorran MÅSTE ju ha dem!Moa Eriksson Sandberg och Mari Ahokoivu är tillbaka med en bok om den underbart bestämda Dorran och hennes familj. Rolig och fartfylld igenkänning för alla barnfamiljer! Första boken om Dorran, Gulliga lillebror, gavs ut 2019.

Utgivande förlag: Rabén &amp