Dorian Grays porträtt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oscar Wilde

Jämför och hitta det billigaste priset på Dorian Grays porträtt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dorian Grays porträtt är skriven av Oscar Wilde och gavs ut .

Dorian Grays porträtt som bok, ljudbok eller e-bok.
Dorian Grays porträtt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 146

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dorian Grays porträtt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dorian Grays porträtt. Boken är skriven av författaren Oscar Wilde. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dorian Grays porträtt var .

Originalspråket som Oscar Wilde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dorian Grays porträtt är det: 9789198848007.


Läs Dorian Grays porträtt som bok

För dig som vill köpa och läsa Dorian Grays porträtt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 146 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dorian Grays porträtt som ljudbok

Vill du lyssna på Dorian Grays porträtt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dorian Grays porträtt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dorian Grays porträtt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dorian Grays porträtt som pocket

Dorian Grays porträtt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dorian Grays porträtt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dorian Grays porträtt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dorian Grays porträtt
  • Författare: Oscar Wilde
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 146
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848007

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dorian Grays porträtt?

Dorian Grays porträtt är skriven av författaren Oscar Wilde

När gavs Dorian Grays porträtt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Dorian Grays porträtt?

Vi rekommenderar att du köper Dorian Grays porträtt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den stilige Dorian Gray besitter en skönhet som är få förunnad. Han tycks aldrig åldras och har en omåttlig förkärlek för det ytligt vackra. Men vad de flesta inte vet är att han har en mörk hemlighet; ett porträtt, undangömt, som visar hans verkliga jag. Där hans eviga ungdom inte alls är evig och där hans synder håller på att forma honom till oigenkännlighet. När det dåliga samvetet stötvis gör sig påmint får det Dorian att vackla. Kan han på något sätt rädda sin själ, innan den går hopplöst förlorad? Med allt det onda som han gjort, är det tveksamt om det finns någon återvändo.

Utgivande förlag: Darkness Publishing