Donau – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Claudio Magris

Jämför och hitta det billigaste priset på Donau innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Donau är skriven av Claudio Magris och gavs ut 2016-08-16.

Donau som bok, ljudbok eller e-bok.
Donau

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 200

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Donau

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Donau. Boken är skriven av författaren Claudio Magris. Bokförlaget Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Donau var 2016-08-16.

Originalspråket som Claudio Magris skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Naz Donau som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Donau i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 528.00 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 40 mm och den väger så mycket som 883 g. Donau ISBN är . Donau är en fristående bok .


Läs Donau som bok

För dig som vill köpa och läsa Donau som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 200 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Donau som ljudbok

Vill du lyssna på Donau som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Donau som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Donau som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Donau som pocket

Donau finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Donau med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Donau med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Donau
 • Författare: Claudio Magris
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Forum
 • Utgivningsdatum: 2016-08-16
 • Pris: 200
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 528.00
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 40 mm
 • SAB: Naz Donau
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Donau?

Donau är skriven av författaren Claudio Magris

När gavs Donau ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-16.

Var kan jag köpa Donau?

Vi rekommenderar att du köper Donau hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

_x000D_ Essäromanen Donau, Claudio Magris internationella genombrott, kom på svenska första gången 1990. Denna numera klassiska reseskildring är en storslagen hyllning till den flod som genom alla tider funnits i centrum för centraleuropeiska historiska platser och händelser, ett vittne till civilisationens cykler – uppgång och fall av kejsardömen och rörelser ini det nya.Claudio Magris följer Donau, Centraleuropas pulsåder, från källan i bayerska alperna, genom det gamla kejsardömet Österrike-Ungern, över Balkan och ut i Svarta havet. Läsaren tas med på en meditativ resa längst floden, och i varje stad som passeras återuppväcker Magris de spöken som huserar i byggnader och monument: Kafka och Freud, Wittgenstein och Marcus Aurelius. Lukács, Heidegger och Céline.Varje besök innebär för Magris ett tillfälle att dela med sig av en livstid av vidsträckt kunskap. Med en levande prosa som sömlöst rör sig mellan filosofi, semantik, politik, sociologi och historia, bjuder Magris på storartad resekonst.Claudio Magris är en italiensk författare, översättare och professor i tyska språket och litteraturen. Hans omistliga verk Donau kommer som nyutgåva i samband med den nya romanen Åtalsgrund saknas. _x000D_

Utgivande förlag: Bokförlaget Forum