Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rüdiger Barth

Jämför och hitta det billigaste priset på Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken är skriven av Rüdiger Barth och gavs ut 2019-10-15.

Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som bok, ljudbok eller e-bok.
Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken. Boken är skriven av författaren Rüdiger Barth. Weyler Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken var 2019-10-15.

Originalspråket som Rüdiger Barth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Europas historia vilket ger den Kfa.52 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 407 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 156 x 35 mm och den väger så mycket som 794 g. Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken ISBN är 9789176811689. Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken är en fristående bok .


Läs Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som bok

För dig som vill köpa och läsa Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som ljudbok

Vill du lyssna på Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken som pocket

Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken
 • Författare: Rüdiger Barth
 • Genre: Europas historia
 • Förlag: Weyler Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-10-15
 • Pris: 227
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 407
 • Fysiska dimensioner: 217 x 156 x 35 mm
 • SAB: Kfa.52
 • ISBN: 9789176811689

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken?

Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken är skriven av författaren Rüdiger Barth

När gavs Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-15.

Var kan jag köpa Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken?

Vi rekommenderar att du köper Dödgrävarna : den sista vintern i Weimarrepubliken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Skeendet som vi hittills bara känt från skolans historieböcker får plötsligt glödande färger.« Frankfurter Allgemeine »Ett stycke spännande historia som ofta verkar bedrägligt aktuell och sällan berättats så nära det som faktiskt händer.« SternDet är november 1932 och slutkampen om makten i Tyskland är inledd. Intrigmakarna, lycksökarna och folkförförarna har samlats. Weimarrepubliken och den tyska demokratin har bara tio veckor kvar att leva. På gatorna slåss beväpnade nazister och kommunister. Ekonomin är körd i botten, och några få män håller Tysklands öde i sina händer. Hitler nöjer sig bara med den odelade makten. Goebbels spyr ut sin galla. Rikskansler von Papen vill inte avgå, generalen Kurt von Schleicher går bakom hans rygg. Alla belägrar den uråldrige rikspresidenten Hindenburg med lögner, hot och finter. I Dödgrävarna kartlägger historikern Hauke Friederichs och journalisten Rüdiger Barth utvecklingen dag för dag genom dagböcker, brev och dokument. Resultatet har blivit ett mångskiftande porträtt av en tid som känns irriterande aktuell idag, av ett skeende som hade kunnat avvärjas.

Utgivande förlag: Weyler Förlag