Dockornas dal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jacqueline Susann

Jämför och hitta det billigaste priset på Dockornas dal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dockornas dal är skriven av Jacqueline Susann och gavs ut 2019-03-08.

Dockornas dal som bok, ljudbok eller e-bok.
Dockornas dal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dockornas dal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dockornas dal. Boken är skriven av författaren Jacqueline Susann. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dockornas dal var 2019-03-08.

Originalspråket som Jacqueline Susann skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Dockornas dal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 466 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 111 x 30 mm och den väger så mycket som 292 g. Dockornas dal ISBN är 9789113093109. Dockornas dal är en fristående bok .


Läs Dockornas dal som bok

För dig som vill köpa och läsa Dockornas dal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dockornas dal som ljudbok

Vill du lyssna på Dockornas dal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dockornas dal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dockornas dal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dockornas dal som pocket

Dockornas dal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dockornas dal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dockornas dal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dockornas dal
 • Författare: Jacqueline Susann
 • Genre: Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2019-03-08
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 466
 • Fysiska dimensioner: 180 x 111 x 30 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789113093109

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dockornas dal?

Dockornas dal är skriven av författaren Jacqueline Susann

När gavs Dockornas dal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-08.

Var kan jag köpa Dockornas dal?

Vi rekommenderar att du köper Dockornas dal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dockornas dal är romanen om Anne Weiles och hennes två väninnor Jennifer och Neely som på skilda världar söker lyckan och kärleken i en värld där framgång är lika förrädisk som rikedom och där livet glittrar lika gäckande som ljusen över Broadway eller Hollywood.Jacqueline Susann fick sitt genombrott med debutromanen Dockornas dal som gjorde henne världsberömd och som hittills har sålt i mer än 23 miljoner exemplar. Hon skrev ytterligare en handfull romaner innan hon avled 1974.

Utgivande förlag: Norstedts