Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav

Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Woodward

Jämför och hitta det billigaste priset på Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav är skriven av John Woodward och gavs ut .

Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som bok, ljudbok eller e-bok.
Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav. Boken är skriven av författaren John Woodward. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav var .

Originalspråket som John Woodward skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav är det: 9789180186957.


Läs Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som bok

För dig som vill köpa och läsa Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som ljudbok

Vill du lyssna på Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav som pocket

Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav
  • Författare: John Woodward
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186957

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav?

Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav är skriven av författaren John Woodward

När gavs Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav?

Vi rekommenderar att du köper Djuren på jorden : världens vilda djur och natur från savanner till ishav hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Följ med på en resa till några av jordens fantastiska ekosystem, från iskalla hav och tropiska regnskogar till torra öknar och höga berg. Dyk ner under havsytan och upptäck det myllrande livet på korallrevet och färdas på den afrikanska savannen där du får möta både predatorer och byten. På den här resan får du upptäcka hur djur och växter har anpassat sig till sin livsmiljö och till varandra. <i>Djuren på jorden</i> är en storslagen faktabok i ett generöst format med stora, detaljrika bilder. I samma serie finns också: <i>Livet på jorden En resa genom 700 miljoner år</i> "Detaljerna i panoramabilderna lockar till att stanna länge vid varje uppslag, njuta av färger, former och de situationer som finns i bilderna." BTJ

Utgivande förlag: Lind & Co