Djur på landet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Harris

Jämför och hitta det billigaste priset på Djur på landet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Djur på landet är skriven av Martin Harris och gavs ut 2021-05-31.

Djur på landet som bok, ljudbok eller e-bok.
Djur på landet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 66

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Djur på landet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Djur på landet. Boken är skriven av författaren Martin Harris. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Djur på landet var 2021-05-31.

Originalspråket som Martin Harris skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Djur på landet är det: 9789179756666.


Läs Djur på landet som bok

För dig som vill köpa och läsa Djur på landet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 66 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Djur på landet som ljudbok

Vill du lyssna på Djur på landet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Djur på landet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Djur på landet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Djur på landet som pocket

Djur på landet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Djur på landet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Djur på landet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Djur på landet
  • Författare: Martin Harris
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-05-31
  • Pris: 66
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756666

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Djur på landet?

Djur på landet är skriven av författaren Martin Harris

När gavs Djur på landet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-31.

Var kan jag köpa Djur på landet?

Vi rekommenderar att du köper Djur på landet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Djur på landet är en mysig pekbok för de allra yngsta i gullig retrostil och med en finurlig twist. Lär känna några av våra vanligaste sällskaps- och bondgårdsdjur och upptäck hur de låter i den här fina och tuggvänliga kartongboken.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen