Djur : bok med pusselbitar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Helleday Ekwurtzel

Jämför och hitta det billigaste priset på Djur : bok med pusselbitar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Djur : bok med pusselbitar är skriven av Marie Helleday Ekwurtzel och gavs ut 2018-10-10.

Djur : bok med pusselbitar som bok, ljudbok eller e-bok.
Djur : bok med pusselbitar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Djur : bok med pusselbitar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Djur : bok med pusselbitar. Boken är skriven av författaren Marie Helleday Ekwurtzel. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Djur : bok med pusselbitar var 2018-10-10.

Originalspråket som Marie Helleday Ekwurtzel skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Djur : bok med pusselbitar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 8 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Djur : bok med pusselbitar ISBN är . Djur : bok med pusselbitar är en del av serien: Jag leker och lär.


Läs Djur : bok med pusselbitar som bok

För dig som vill köpa och läsa Djur : bok med pusselbitar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Djur : bok med pusselbitar som ljudbok

Vill du lyssna på Djur : bok med pusselbitar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Djur : bok med pusselbitar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Djur : bok med pusselbitar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Djur : bok med pusselbitar som pocket

Djur : bok med pusselbitar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Djur : bok med pusselbitar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Djur : bok med pusselbitar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Djur : bok med pusselbitar
 • Författare: Marie Helleday Ekwurtzel
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-10-10
 • Pris:
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 8
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Djur : bok med pusselbitar?

Djur : bok med pusselbitar är skriven av författaren Marie Helleday Ekwurtzel

När gavs Djur : bok med pusselbitar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-10.

Var kan jag köpa Djur : bok med pusselbitar?

Vi rekommenderar att du köper Djur : bok med pusselbitar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Titta på de färgglada tydliga bilderna, leta upp rätt pusselbitar och sätt dem på plats. I den här boken får små barn lära sig massor av djur och samtidigt träna finmotoriken.

Utgivande förlag: Tukan förlag