Djävulens vändkrets – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michail Bulgakov

Jämför och hitta det billigaste priset på Djävulens vändkrets innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Djävulens vändkrets är skriven av Michail Bulgakov och gavs ut 2013-12-28.

Djävulens vändkrets som bok, ljudbok eller e-bok.
Djävulens vändkrets

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 185

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Djävulens vändkrets

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Djävulens vändkrets. Boken är skriven av författaren Michail Bulgakov. Ellerströms förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Djävulens vändkrets var 2013-12-28.

Originalspråket som Michail Bulgakov skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Djävulens vändkrets i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 302 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 188 x 128 x 23 mm och den väger så mycket som 433 g. Djävulens vändkrets ISBN är 9789172473140. Djävulens vändkrets är en fristående bok .


Läs Djävulens vändkrets som bok

För dig som vill köpa och läsa Djävulens vändkrets som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 185 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Djävulens vändkrets som ljudbok

Vill du lyssna på Djävulens vändkrets som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Djävulens vändkrets som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Djävulens vändkrets som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Djävulens vändkrets som pocket

Djävulens vändkrets finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Djävulens vändkrets med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Djävulens vändkrets med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Djävulens vändkrets
 • Författare: Michail Bulgakov
 • Genre:
 • Förlag: Ellerströms förlag AB
 • Utgivningsdatum: 2013-12-28
 • Pris: 185
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 302
 • Fysiska dimensioner: 188 x 128 x 23 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789172473140

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Djävulens vändkrets?

Djävulens vändkrets är skriven av författaren Michail Bulgakov

När gavs Djävulens vändkrets ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-12-28.

Var kan jag köpa Djävulens vändkrets?

Vi rekommenderar att du köper Djävulens vändkrets hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hos Michail Bulgakov piskar alltid djävulens svans under den mystiske besökarens eller den hotfulle tjänstemannens kappa. Tiden och samhället är i omvälvning och med humor och fatalism försöker den enskilda människan undvika livets tragedier. Bulgakovs egna upplevelser efter revolutionen bildar bakgrunden till dessa tio berättelser, skrivna under hans första tid som författare. De skildrar livet i de förtätade Moskvalägenheterna, tjänstemannens absurda tillvaro i den unga arbetarstaten, febriga erfarenheter från inbördeskriget och det tidiga 1920-talets bisarra litterära värld. Ett omfattande efterord av översättaren Bengt Samuelson ger berättelserna ett historiskt sammanhang.

Utgivande förlag: Ellerströms förlag AB