Djävulens timma och En stoikers fostran

Djävulens timma och En stoikers fostran – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fernando Pessoa

Jämför och hitta det billigaste priset på Djävulens timma och En stoikers fostran innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Djävulens timma och En stoikers fostran är skriven av Fernando Pessoa och gavs ut 2006-09-01.

Djävulens timma och En stoikers fostran som bok, ljudbok eller e-bok.
Djävulens timma och En stoikers fostran

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Djävulens timma och En stoikers fostran

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Djävulens timma och En stoikers fostran. Boken är skriven av författaren Fernando Pessoa. Pontes är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Djävulens timma och En stoikers fostran var 2006-09-01.

Originalspråket som Fernando Pessoa skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hl.016=c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Djävulens timma och En stoikers fostran i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 119 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 115 x 15 mm och den väger så mycket som 140 g. Djävulens timma och En stoikers fostran ISBN är 9789186536725. Djävulens timma och En stoikers fostran är en fristående bok .


Läs Djävulens timma och En stoikers fostran som bok

För dig som vill köpa och läsa Djävulens timma och En stoikers fostran som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Djävulens timma och En stoikers fostran som ljudbok

Vill du lyssna på Djävulens timma och En stoikers fostran som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Djävulens timma och En stoikers fostran som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Djävulens timma och En stoikers fostran som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Djävulens timma och En stoikers fostran som pocket

Djävulens timma och En stoikers fostran finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Djävulens timma och En stoikers fostran med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Djävulens timma och En stoikers fostran med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Djävulens timma och En stoikers fostran
 • Författare: Fernando Pessoa
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Pontes
 • Utgivningsdatum: 2006-09-01
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 119
 • Fysiska dimensioner: 190 x 115 x 15 mm
 • SAB: Hl.016=c
 • ISBN: 9789186536725

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Djävulens timma och En stoikers fostran?

Djävulens timma och En stoikers fostran är skriven av författaren Fernando Pessoa

När gavs Djävulens timma och En stoikers fostran ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-09-01.

Var kan jag köpa Djävulens timma och En stoikers fostran?

Vi rekommenderar att du köper Djävulens timma och En stoikers fostran hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Pontes