Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Torssell

Jämför och hitta det billigaste priset på Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande är skriven av Peter Torssell och gavs ut 2019-08-26.

Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som bok, ljudbok eller e-bok.
Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 349

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande. Boken är skriven av författaren Peter Torssell. Vital Virtue är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande var 2019-08-26.

Originalspråket som Peter Torssell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filosofi vilket ger den Db som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 238 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 150 x 18 mm och den väger så mycket som 570 g. Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande ISBN är 9789151911328. Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande är en fristående bok .


Läs Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som bok

För dig som vill köpa och läsa Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 349 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som ljudbok

Vill du lyssna på Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande som pocket

Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande
 • Författare: Peter Torssell
 • Genre: Filosofi
 • Förlag: Vital Virtue
 • Utgivningsdatum: 2019-08-26
 • Pris: 349
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 238
 • Fysiska dimensioner: 240 x 150 x 18 mm
 • SAB: Db
 • ISBN: 9789151911328

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande?

Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande är skriven av författaren Peter Torssell

När gavs Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-26.

Var kan jag köpa Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande?

Vi rekommenderar att du köper Diy dao : vägen till hälsa och välstånd genom klassiskt kinesiskt tänkande hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vill du leva ett långt och hälsosamt liv och dessutom nå ekonomiska framgångar? Ja, vem vill inte det? Men vems råd ska du lyssna till, vilken information är den rätta, vilken diet ska du välja och när ska du sälja dina aktier för att maximera din vinst?På senare år har informationstrycket ökat så till den grad att det är nästintill omöjligt att hänga med, även för experter inom sina respektive områden. Inte sällan finns motsägelsefull information och olika trender som gör det förvirrande och svårt för dig som individ att ta ställning i frågor som rör hälsa och ekonomi, fritid och framtid. Många hade önskat att det fanns en enklare väg att gå, en väg som hjälpte oss att ta ställning och finna harmoni i vardagen. Den vägen finns, och den har trampats i ett par tusen år i Kina.Den rätta vägen, Dao på kinesiska, bygger på principer och ett helhetstänkande som beskriver hur allt i universum interagerar och strävar mot harmoni. Denna klassiska kinesiska visdom går att använda inom många olika områden, på såväl uråldriga som moderna fenomen. Den kan till exempel svara på vilken typ av mat du ska äta om du är stressad eller varför börsen går upp och ner som den gör. Rustad med kunskaperna i denna bok kan du själv ta kontroll över din livsstil, hälsa och ekonomi. DIY DAO alltså.

Utgivande förlag: Vital Virtue