Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lotta Geffenblad

Jämför och hitta det billigaste priset på Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) är skriven av Lotta Geffenblad och gavs ut 2022-04-06.

Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som bok, ljudbok eller e-bok.
Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym). Boken är skriven av författaren Lotta Geffenblad. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) var 2022-04-06.

Originalspråket som Lotta Geffenblad skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) är det: 9789179772512.


Läs Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som bok

För dig som vill köpa och läsa Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som ljudbok

Vill du lyssna på Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) som pocket

Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym)
  • Författare: Lotta Geffenblad
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-04-06
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179772512

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym)?

Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) är skriven av författaren Lotta Geffenblad

När gavs Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-06.

Var kan jag köpa Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym)?

Vi rekommenderar att du köper Ditt och datt med Prick och Fläck (samlingsvolym) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Möt de knasiga vännerna Prick och Fläck i en härlig samlingsvolym som består av tre roliga böcker i en. De båda charmigt tanklösa, och ibland även lite klumpiga, figurerna bakar chokladbollar och bröd i köket, möter en hel drös med insekter på en picknick och bygger mycket verklighetstrogna snökaniner som snurrar till det för dem i en snöstorm. Allt detta berättat och illustrerat i en underfundigt crazy och härlig humoristisk ton av Lotta Geffenblad . Här finns även inspirerande gör-det-själv-uppslag med recept på prickiga chokladbollar och frallor, en beskrivning på hur du gör en getingfälla eller snygga insektsmackor. Dessutom får du lära dig hur du kan tillverka stora papperssnöflingor till en tjusig vintermobil. Boken innehåller: "Prick och Fläck degar", "Prick och Fläck på pricknick", "Prick och Fläck snöar in"

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen