Dirty Work – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eyal Press

Jämför och hitta det billigaste priset på Dirty Work innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dirty Work är skriven av Eyal Press och gavs ut 2022-01-20.

Dirty Work som bok, ljudbok eller e-bok.
Dirty Work

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 185

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dirty Work

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dirty Work. Boken är skriven av författaren Eyal Press. Head Of Zeus är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dirty Work var 2022-01-20.

Originalspråket som Eyal Press skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dirty Work är det: 9781801107228.


Läs Dirty Work som bok

För dig som vill köpa och läsa Dirty Work som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 185 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dirty Work som ljudbok

Vill du lyssna på Dirty Work som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dirty Work som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dirty Work som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dirty Work som pocket

Dirty Work finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dirty Work med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dirty Work med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dirty Work
  • Författare: Eyal Press
  • Genre: Samhälle & politik
  • Förlag: Head Of Zeus
  • Utgivningsdatum: 2022-01-20
  • Pris: 185
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9781801107228

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dirty Work?

Dirty Work är skriven av författaren Eyal Press

När gavs Dirty Work ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-20.

Var kan jag köpa Dirty Work?

Vi rekommenderar att du köper Dirty Work hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

A report from the front lines of 'dirty work' in the United States – labour that society considers essential, but morally compromised.

Utgivande förlag: Head Of Zeus