Dinosaurier överallt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah Sheppard

Jämför och hitta det billigaste priset på Dinosaurier överallt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dinosaurier överallt är skriven av Sarah Sheppard och gavs ut 2021-09-17.

Dinosaurier överallt som bok, ljudbok eller e-bok.
Dinosaurier överallt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dinosaurier överallt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dinosaurier överallt. Boken är skriven av författaren Sarah Sheppard. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dinosaurier överallt var 2021-09-17.

Originalspråket som Sarah Sheppard skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dinosaurier överallt är det: 9789179770617.


Läs Dinosaurier överallt som bok

För dig som vill köpa och läsa Dinosaurier överallt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dinosaurier överallt som ljudbok

Vill du lyssna på Dinosaurier överallt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dinosaurier överallt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dinosaurier överallt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dinosaurier överallt som pocket

Dinosaurier överallt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dinosaurier överallt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dinosaurier överallt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dinosaurier överallt
  • Författare: Sarah Sheppard
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-17
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770617

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dinosaurier överallt?

Dinosaurier överallt är skriven av författaren Sarah Sheppard

När gavs Dinosaurier överallt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-17.

Var kan jag köpa Dinosaurier överallt?

Vi rekommenderar att du köper Dinosaurier överallt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Välkomna till en vanlig torsdag i slutet av kritaperioden! En underbar tid om man är en dinosaurie. Lite mindre underbar om man är ett litet däggdjur. Till exempel en Zalambdalestes, ett råttliknande litet djur som levde samtidigt med dinosaurierna. Däggdjuren under krita är små, dinosaurierna är gigantiska och i vägen överallt. De tar all plats på jorden, äter upp all mat och deras livsfarliga bajshögar är enorma. Vi får följa med vårt lilla råttgäng när de tappert försöker överleva dagen genom att undvika att bli uppätna eller nertrampade. Hur ska det gå för dem? Kommer de att klara sig? (SPOILER: Jodå, efter dinosauriernas tid börjar däggdjurens era med mammutar, sabeltandade tigrar – och till slut även människor. Tack råttorna!) Sarah Sheppards är mest känd för sina faktaböcker för barn som står i en klass för sig! Med kunskap och finurlig humor har hennes underhållande och spännande faktaböcker älskats av hundratusentals läsare i alla åldrar. Från dinosaurier och viktiga kartor till hajar och mystiska platser har hon gång på gång tagit oss med jorden runt på äventyr. Våra råttor visar sina nosar första gången i Varning för Köttgänget (2009) Dino 1-2-3 (2011) samt i Dino Deluxe (2018) som under 2021 också blir tv-serie!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen