Din hund är en superhjälte

Din hund är en superhjälte – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ellen Lawrence

Jämför och hitta det billigaste priset på Din hund är en superhjälte innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Din hund är en superhjälte är skriven av Ellen Lawrence och gavs ut .

Din hund är en superhjälte som bok, ljudbok eller e-bok.
Din hund är en superhjälte

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Din hund är en superhjälte

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Din hund är en superhjälte. Boken är skriven av författaren Ellen Lawrence. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Din hund är en superhjälte var .

Originalspråket som Ellen Lawrence skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Din hund är en superhjälte är det: 9789180089586.


Läs Din hund är en superhjälte som bok

För dig som vill köpa och läsa Din hund är en superhjälte som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Din hund är en superhjälte som ljudbok

Vill du lyssna på Din hund är en superhjälte som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Din hund är en superhjälte som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Din hund är en superhjälte som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Din hund är en superhjälte som pocket

Din hund är en superhjälte finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Din hund är en superhjälte med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Din hund är en superhjälte med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Din hund är en superhjälte
  • Författare: Ellen Lawrence
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089586

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Din hund är en superhjälte?

Din hund är en superhjälte är skriven av författaren Ellen Lawrence

När gavs Din hund är en superhjälte ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Din hund är en superhjälte?

Vi rekommenderar att du köper Din hund är en superhjälte hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hundar är inte bara glada och lekfulla husdjur, de är också superhjältar. Tack vare sina känsliga nosar kan de hitta människor som kommit bort, nosa upp sprängämnen och rädda människor som är sjuka. Inte konstigt att hunden kallas människans bästa vän! I Visste du att? Din hund är en superhjälte lär sig läsaren exakt hur mycket superhjälte hunden faktiskt är. Texten är kortfattad men full av spännande och intressant fakta om hundens utveckling från forntida vilda vargar fram till våra dagars bombhundar. Boken är en perfekt utgångspunkt i diskussioner om vad en superhjälte är eller kan vara! Din hund är en superhjälte är andra boken i Hegas serie om superhjältedjur. Du har väl inte missat att din katt också är en superhjälte. På sitt eget vis. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag