Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikael Stenbäck

Jämför och hitta det billigaste priset på Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel är skriven av Mikael Stenbäck och gavs ut 2016-04-01.

Din Bostadsnära Utemiljö - Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som bok, ljudbok eller e-bok.
Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 626

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel. Boken är skriven av författaren Mikael Stenbäck. Stenbäcks Utemiljö & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel var 2016-04-01.

Originalspråket som Mikael Stenbäck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Stadsplanering, kommunal planering vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 233 x 210 x 12 mm och den väger så mycket som 515 g. Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel ISBN är 9789163905919. Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel är en fristående bok .


Läs Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som bok

För dig som vill köpa och läsa Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 626 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som ljudbok

Vill du lyssna på Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel som pocket

Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel
 • Författare: Mikael Stenbäck
 • Genre: Stadsplanering, kommunal planering
 • Förlag: Stenbäcks Utemiljö &
 • Utgivningsdatum: 2016-04-01
 • Pris: 626
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 233 x 210 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789163905919

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel?

Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel är skriven av författaren Mikael Stenbäck

När gavs Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-01.

Var kan jag köpa Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel?

Vi rekommenderar att du köper Din Bostadsnära Utemiljö – Förvaltarens guide till utemiljöns utformning och skötsel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Din bostadsnära utemiljö är tänkt som ett uppslagsverk för dig som arbetar med förvaltning av utemiljöer i bostadsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Är du en av alla de som arbetar med utemiljöfrågor som en deltidssysselsättning och inte heller har någon längre utbildning inom området? Då passar den här boken perfekt som ett hjälpmedel i din vardag. Boken innehåller dessutom över 400 förklarande bilderBoken behandlar viktiga frågor som: Vilka för- och nackdelar finns det med skötsel med egen personal respektive på entreprenad? Vad ska man tänka på vid utformning av utemiljöer?Hur ska utemiljöskötseln följas upp? Hur har bostadsgården utvecklats genom åren? Vilket ansvar för säkerheten har fastighetsägaren? Hur ska en korrekt överbyggnad för hårdgjorda ytor se ut? Hur tar vi hand om den offentliga konsten? Vad är egentligen ogräs och hur bekämpar vi dem? Boken innehåller även längre avsnitt om alla beståndsdelar i den bostadsnära utmiljön fullspäckade med fakta och tips. Här behandlas allt från träd och buskar till markbeläggningar och vattenanläggningar.

Utgivande förlag: Stenbäcks Utemiljö &