Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sannie Wedberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn är skriven av Sannie Wedberg och gavs ut 2017-09-05.

Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar - barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 138

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn. Boken är skriven av författaren Sannie Wedberg. Alltid förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn var 2017-09-05.

Originalspråket som Sannie Wedberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Undervisningsskicklighet & undervisningsteknik Våld i samhället vilket ger den Eaad som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 95 x 65 x 23 mm och den väger så mycket som 110 g. Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn ISBN är 9789198200089. Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn är en del av serien: Maktlekar.


Läs Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 138 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som ljudbok

Vill du lyssna på Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn som pocket

Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn
 • Författare: Sannie Wedberg
 • Genre: Undervisningsskicklighet & undervisningsteknik Våld i samhället
 • Förlag: Alltid förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-09-05
 • Pris: 138
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 95 x 65 x 23 mm
 • SAB: Eaad
 • ISBN: 9789198200089

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn?

Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn är skriven av författaren Sannie Wedberg

När gavs Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-05.

Var kan jag köpa Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn?

Vi rekommenderar att du köper Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar – barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dilemmakort om maktlekar och dolda kränkningar är ett verktyg för att medvetandegöra barn hur deras relationer ser ut genom att diskutera andras dilemman. Har du stött på en maktlek någon gång? Är det okej eller inte med skojbråk? Vad är det för skillnad på lek och maktlek? Vad är bra vänskap? Vad ska Elsa, Charlie, Matteo och alla de andra göra?Dilemmakorten är till för dig som arbetar med barn i åldern 7 – 12 år. De täcker upp ett brett spektra och det är du som avgör vilka dilemman och frågeställningar som passar den grupp du arbetar med.

Utgivande förlag: Alltid förlag