Dialogen som idé och praktik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Boel Englund

Jämför och hitta det billigaste priset på Dialogen som idé och praktik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dialogen som idé och praktik är skriven av Boel Englund och gavs ut 2012-08-24.

Dialogen som idé och praktik som bok, ljudbok eller e-bok.
Dialogen som idé och praktik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dialogen som idé och praktik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dialogen som idé och praktik. Boken är skriven av författaren Boel Englund. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dialogen som idé och praktik var 2012-08-24.

Originalspråket som Boel Englund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den F.063,808.5 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Dialogen som idé och praktik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 160 x 30 mm och den väger så mycket som 590 g. Dialogen som idé och praktik ISBN är 9789173315517. Dialogen som idé och praktik är en fristående bok .


Läs Dialogen som idé och praktik som bok

För dig som vill köpa och läsa Dialogen som idé och praktik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dialogen som idé och praktik som ljudbok

Vill du lyssna på Dialogen som idé och praktik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dialogen som idé och praktik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dialogen som idé och praktik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dialogen som idé och praktik som pocket

Dialogen som idé och praktik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dialogen som idé och praktik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dialogen som idé och praktik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dialogen som idé och praktik
  • Författare: Boel Englund
  • Genre: Pedagogik
  • Förlag: Carlsson
  • Utgivningsdatum: 2012-08-24
  • Pris: 219
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 272
  • Fysiska dimensioner: 230 x 160 x 30 mm
  • SAB: F.063,808.5
  • ISBN: 9789173315517

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dialogen som idé och praktik?

Dialogen som idé och praktik är skriven av författaren Boel Englund

När gavs Dialogen som idé och praktik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-24.

Var kan jag köpa Dialogen som idé och praktik?

Vi rekommenderar att du köper Dialogen som idé och praktik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dialog är ett honnörsord i en politiskt-administrativ diskurs och dialog och samtal är vitt spridda företeelser i dagens arbetsliv. Det gör dialog till en viktig ort för påverkan och lärande. Att undersöka hur dialoger gestaltar sig i verkligheten, granska föreställningarna bakom dialogen och försöka förstå fenomenet och den påverkan det står för blir då viktigt. Samtidigt har dialog och dialogicitet fått påfallande stor plats i kultur och samhälle under senare delen av 1900-talet. Tänkare som Michail Bachtin, Hans-Georg Gadamer och Martin Buber har lyfts fram i ljuset och närapå blivit akademiska standardreferenser. Hos alla tre är det dialogen som utgör modell för förståelsen av människans sätt att vara i världen. Dialogen som modell och tankefigur återkommer inom pedagogisk teori, politisk teori och samhällsvetenskap samt humaniora överhuvudtaget. Hur ska vi förstå att dialogbegreppet har fått ett sådant genomslag? Vad står det för i skilda sammanhang? Vilka föreställningar är knutna till det, och hur förhåller sig verklighetens dialoger till idéerna om dialog? Det är sådana frågor som fem kultur- och samhällsvetare från Stockholms universitet försöker besvara i den här boken, som presenterar resultat från ett större forskningsprojekt/. Fyra av dem är pedagoger: professor Boel Englund, docent Birgitta Sandström och universitetslektorerna Robert Ohlsson och Helena Rehn. Den femte, docent Georg Drakos, är etnolog. Både idéerna om dialog och verklighetens dialoger/samtal undersöks, med fokus på skolans och vårdens dialoger.

Utgivande förlag: Carlsson