Diakoni : vår tro i handling – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sten Hallonsten

Jämför och hitta det billigaste priset på Diakoni : vår tro i handling innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Diakoni : vår tro i handling är skriven av Sten Hallonsten och gavs ut 1993-01-01.

Diakoni : vår tro i handling som bok, ljudbok eller e-bok.
Diakoni : vår tro i handling

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Diakoni : vår tro i handling

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Diakoni : vår tro i handling. Boken är skriven av författaren Sten Hallonsten. Arcus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Diakoni : vår tro i handling var 1993-01-01.

Originalspråket som Sten Hallonsten skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Cgck,Cgc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Diakoni : vår tro i handling i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 149 x 18 mm och den väger så mycket som 380 g. Diakoni : vår tro i handling ISBN är 9789188552013. Diakoni : vår tro i handling är en fristående bok .


Läs Diakoni : vår tro i handling som bok

För dig som vill köpa och läsa Diakoni : vår tro i handling som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Diakoni : vår tro i handling som ljudbok

Vill du lyssna på Diakoni : vår tro i handling som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Diakoni : vår tro i handling som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Diakoni : vår tro i handling som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Diakoni : vår tro i handling som pocket

Diakoni : vår tro i handling finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Diakoni : vår tro i handling med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Diakoni : vår tro i handling med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Diakoni : vår tro i handling
 • Författare: Sten Hallonsten
 • Genre:
 • Förlag: Arcus Förlag
 • Utgivningsdatum: 1993-01-01
 • Pris: 139
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 220 x 149 x 18 mm
 • SAB: Cgck,Cgc
 • ISBN: 9789188552013

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Diakoni : vår tro i handling?

Diakoni : vår tro i handling är skriven av författaren Sten Hallonsten

När gavs Diakoni : vår tro i handling ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1993-01-01.

Var kan jag köpa Diakoni : vår tro i handling?

Vi rekommenderar att du köper Diakoni : vår tro i handling hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En bok som ställer den kristna församlingens diakoni i centrum: vilka är de diakonala behoven och vad kan olika församlingar göra?

Utgivande förlag: Arcus Förlag