Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Rafner

Jämför och hitta det billigaste priset på Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende är skriven av Eva Rafner och gavs ut 2015-04-14.

Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som bok, ljudbok eller e-bok.
Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende. Boken är skriven av författaren Eva Rafner. Svenska Addisonföreningen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende var 2015-04-14.

Originalspråket som Eva Rafner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Njurmedicin, nefrologi Sjukdom vilket ger den Vek,Lz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 291 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 315 g. Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende ISBN är 9789163773228. Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende är en fristående bok .


Läs Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som bok

För dig som vill köpa och läsa Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som ljudbok

Vill du lyssna på Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende som pocket

Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende
 • Författare: Eva Rafner
 • Genre: Njurmedicin, nefrologi Sjukdom
 • Förlag: Svenska Addisonföreningen
 • Utgivningsdatum: 2015-04-14
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 291
 • Fysiska dimensioner: 211 x 135 x 20 mm
 • SAB: Vek,Lz
 • ISBN: 9789163773228

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende?

Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende är skriven av författaren Eva Rafner

När gavs Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-04-14.

Var kan jag köpa Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende?

Vi rekommenderar att du köper Diagnos kortisolsvikt : sjutton berättelser om kortisonberoende hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Det är början av oktober. Nu går det inte längre, jag väger trettionio kilo och jag känner att jag håller på att dö. En vän som inte sett mig på länge får en chock och säger att det här är galet. Jag samlade mod och gick till vårdcentralen ännu en gång. Läkaren skriver en akutremiss till Huddinge sjukhus medicinakuten att de måste ta över och lägga in mig.När jag låg där helt likblek och halvdöd på britsen fick jag frågan av läkaren om jag kunde göra mina vanliga sysslor, såsom att jobba och träna. Jag kände mig så obeskrivligt misstrodd. Hur kunde hon ställa en sådan fråga när jag precis berättat om mina symptom och när jag inte ens orkade sitta upp utan var tvungen att ligga ner under hela läkarbesöket?Det var natt. Det var mörkt i huset. Det var mitt livs kamp. Jag var tjugotre år gammal när jag lämnade mitt flickrum och kröp in i min pappas sovrum. Jag ville inte dö ensam.”DIAGNOS: KORTISOLSVIKT är en antologi med sjutton djupt personliga berättelser om livet före och efter diagnosen Binjurebarksvikt. Det är historierna om livet som inte blev. Det är berättelserna om den obeskrivliga tröttheten, magproblemen, huvudvärken och ångesten. Om sjukvården som misstrodde, bagatelliserade och tittade åt andra hållet. Om att svårt sjuk tvingas strida mot läkare för att rädda sitt eget liv inne på sjukhus.Om läkarna som hävdade att det var psykiskt, ta en skogspromenad eller varför inte göra lite yoga – när personerna i själva verket långsamt höll på att dö i full kortisolsvikt.Den här boken är till dig som kämpar, både med och utan diagnos eller till vem som helst som är intresserad av relationen mellan svensk sjukvård och den lilla människan.

Utgivande förlag: Svenska Addisonföreningen