Di tsvey turems – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av J R R Tolkien

Jämför och hitta det billigaste priset på Di tsvey turems innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Di tsvey turems är skriven av J R R Tolkien och gavs ut .

Di tsvey turems som bok, ljudbok eller e-bok.
Di tsvey turems

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Di tsvey turems

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Di tsvey turems. Boken är skriven av författaren J R R Tolkien. Olniansky Tekst är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Di tsvey turems var .

Originalspråket som J R R Tolkien skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Di tsvey turems är det: 9789198868579.


Läs Di tsvey turems som bok

För dig som vill köpa och läsa Di tsvey turems som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Di tsvey turems som ljudbok

Vill du lyssna på Di tsvey turems som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Di tsvey turems som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Di tsvey turems som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Di tsvey turems som pocket

Di tsvey turems finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Di tsvey turems med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Di tsvey turems med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Di tsvey turems
  • Författare: J R R Tolkien
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Olniansky Tekst
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198868579

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Di tsvey turems?

Di tsvey turems är skriven av författaren J R R Tolkien

När gavs Di tsvey turems ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Di tsvey turems?

Vi rekommenderar att du köper Di tsvey turems hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Eyn fingerl iber ale tsu hershn, ale tsu gefinen, eyn fingerl zey tsu zamlen, inem fintsternish tsu bindn" J.R.R. Tolkiens fantastiska berättelse "The Two Towers" ("Sagan om de två tornen"), kommer nu på jiddisch i översättning av Barry Goldstein. Berättelsen om den oväntade hjälten – hobbiten Frodo – som får ta över hans farbrors magiska ring och plötsligt befinner sig i ett episkt äventyr där hela Midgårds öde vilar på hans axlar har hänfört och inspirerat miljoner människor världen över och får ses som en av fantasygenrens absoluta grundbultar.

Utgivande förlag: Olniansky Tekst