Det viktigaste är att få leka

Det viktigaste är att få leka – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Öhman

Jämför och hitta det billigaste priset på Det viktigaste är att få leka innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det viktigaste är att få leka är skriven av Margareta Öhman och gavs ut 2011-09-22.

Det viktigaste är att få leka som bok, ljudbok eller e-bok.
Det viktigaste är att få leka

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 313

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det viktigaste är att få leka

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det viktigaste är att få leka. Boken är skriven av författaren Margareta Öhman. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det viktigaste är att få leka var 2011-09-22.

Originalspråket som Margareta Öhman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förskola & daghem vilket ger den 372.21,Em.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Det viktigaste är att få leka i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 277 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 12 mm och den väger så mycket som 360 g. Det viktigaste är att få leka ISBN är 9789147099818. Det viktigaste är att få leka är en del av serien: Det viktigaste är att få leka.


Läs Det viktigaste är att få leka som bok

För dig som vill köpa och läsa Det viktigaste är att få leka som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 313 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det viktigaste är att få leka som ljudbok

Vill du lyssna på Det viktigaste är att få leka som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det viktigaste är att få leka som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det viktigaste är att få leka som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det viktigaste är att få leka som pocket

Det viktigaste är att få leka finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det viktigaste är att få leka med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det viktigaste är att få leka med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det viktigaste är att få leka
 • Författare: Margareta Öhman
 • Genre: Förskola & daghem
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2011-09-22
 • Pris: 313
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 277
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 12 mm
 • SAB: 372.21,Em.01
 • ISBN: 9789147099818

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det viktigaste är att få leka?

Det viktigaste är att få leka är skriven av författaren Margareta Öhman

När gavs Det viktigaste är att få leka ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-22.

Var kan jag köpa Det viktigaste är att få leka?

Vi rekommenderar att du köper Det viktigaste är att få leka hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna bok handlar om den viktiga leken och presenterar många olika perspektiv på vad lek egentligen är och vad den betyder för barn i olika åldrar. Med många levande exempel beskriver författaren Margareta Öhman vad som händer med barnen i leken, hur de samspelar med varandra och vuxna och hur de i leken kommunicerar med omgivningen på ett sätt som man som vuxen kanske inte ser vid en första anblick.Läs merLeken är viktigt för att barnen ska få en god självkänsla och en känsla av kompetens. Därför är det av avgörande betydelse att barn får tid och utrymme att leka. Författaren beskriver hur förskollärare och lärare omkring barnen kan forma en stimulerande lekmiljö och ta ansvar för att ett positivt lekklimat bildas. Hon lyfter även fram lekar som oroar och hur man som lärare kan förhålla sig till dem.I boken beskrivs olika teorier om lek, från de klassiska till de postmoderna. Här finns också beskrivningar av lekens olika funktioner exempelvis förvandling, förhandling, narrativ och improvisation, och av lekens betydelse för empati, självförståelse och lärande.Boken vänder sig till blivande förskollärare, lärare i förskoleklass, fritidspedagoger och till dem som deltar i förskole- och lärarlyftet. Den vänder sig även till yrkesverksamma pedagoger.Om författarnaMargareta Öhman är legitimerad psykolog, barnkulturvetare och familjeterapeut. Hon är också en uppskattad och efterfrågad föreläsare och har tidigare skrivit flera böcker inom området förskola och skola.Se Margareta Öhman i UR Samtiden – Se barnet i förskolan “Hissad och dissad” 18/4 2012, Stockholmsmässan

Utgivande förlag: Liber