Det var vi som gjorde det – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sebastian Wrethagen

Jämför och hitta det billigaste priset på Det var vi som gjorde det innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det var vi som gjorde det är skriven av Sebastian Wrethagen och gavs ut 2018-09-22.

Det var vi som gjorde det som bok, ljudbok eller e-bok.
Det var vi som gjorde det

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det var vi som gjorde det

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det var vi som gjorde det. Boken är skriven av författaren Sebastian Wrethagen. Recito Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det var vi som gjorde det var 2018-09-22.

Originalspråket som Sebastian Wrethagen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Det var vi som gjorde det i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 320 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 126 x 23 mm och den väger så mycket som 424 g. Det var vi som gjorde det ISBN är 9789177652847. Det var vi som gjorde det är en fristående bok .


Läs Det var vi som gjorde det som bok

För dig som vill köpa och läsa Det var vi som gjorde det som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det var vi som gjorde det som ljudbok

Vill du lyssna på Det var vi som gjorde det som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det var vi som gjorde det som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det var vi som gjorde det som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det var vi som gjorde det som pocket

Det var vi som gjorde det finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det var vi som gjorde det med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det var vi som gjorde det med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det var vi som gjorde det
 • Författare: Sebastian Wrethagen
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Recito Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-09-22
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 320
 • Fysiska dimensioner: 200 x 126 x 23 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177652847

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det var vi som gjorde det?

Det var vi som gjorde det är skriven av författaren Sebastian Wrethagen

När gavs Det var vi som gjorde det ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-22.

Var kan jag köpa Det var vi som gjorde det?

Vi rekommenderar att du köper Det var vi som gjorde det hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Berättelsen börjar 1967 och slutar 2010. Den utspelar sig på Stockholms universitet, i skärgården, i Lund, Tensta och på Östermalm, på ett gods i Sörmland, i Genève, Italien och England, på racerbanor runt om i Europa, i luften och på marken, bland fattiga och förmögna, bland egocentriker, skurkar, innovatörer och andra inte helt vanliga människor.Den handlar om Bror, kategorisk, odräglig och orädd, Erik som drömmer om att köra formel 1 och Stan, rik och nördig.Tillsammans begår de det (nästan) perfekta brottet.

Utgivande förlag: Recito Förlag