Det sista vi har är våra kroppar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bob Hansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Det sista vi har är våra kroppar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det sista vi har är våra kroppar är skriven av Bob Hansson och gavs ut 2014-07-15.

Det sista vi har är våra kroppar som bok, ljudbok eller e-bok.
Det sista vi har är våra kroppar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 45

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det sista vi har är våra kroppar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det sista vi har är våra kroppar. Boken är skriven av författaren Bob Hansson. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det sista vi har är våra kroppar var 2014-07-15.

Originalspråket som Bob Hansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Det sista vi har är våra kroppar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 320 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 22 mm och den väger så mycket som 189 g. Det sista vi har är våra kroppar ISBN är 9789170377976. Det sista vi har är våra kroppar är en fristående bok .


Läs Det sista vi har är våra kroppar som bok

För dig som vill köpa och läsa Det sista vi har är våra kroppar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 45 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det sista vi har är våra kroppar som ljudbok

Vill du lyssna på Det sista vi har är våra kroppar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det sista vi har är våra kroppar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det sista vi har är våra kroppar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det sista vi har är våra kroppar som pocket

Det sista vi har är våra kroppar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det sista vi har är våra kroppar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det sista vi har är våra kroppar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det sista vi har är våra kroppar
 • Författare: Bob Hansson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-07-15
 • Pris: 45
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 320
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 22 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789170377976

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det sista vi har är våra kroppar?

Det sista vi har är våra kroppar är skriven av författaren Bob Hansson

När gavs Det sista vi har är våra kroppar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-15.

Var kan jag köpa Det sista vi har är våra kroppar?

Vi rekommenderar att du köper Det sista vi har är våra kroppar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

en veritabel sidvändare. ERIK LÖFVENDAL, SVENSKA DAGBLADETDet här är ju riktigt bra. JAKOB CARLANDER, CORRENDet är vackert, känslosamt och skulle kunna tonsättas och iscensättas. CRISTINE SARRIMO, SYDSVENSKANEn israelisk militär. En svensk fredsaktivist. En konflikt som inte verkar ha någon lösning och ett förhållande som går mot sitt obevekliga crescendo.Det är grundförutsättningarna i det ödesdrama som utspelas mitt i en av vår tids mest förödande konflikter. Och i detta utkämpar Maria och Isra en egen kamp om kärleken. En kärlek som i likhet med alla andra tvingas söka sina egna svar.Varför vill vi så gärna kontrollera kärleken? Väljer vi vem vi ska älska, eller ens vilka vi själva ska bli? Och kan man vinna ett krig utan att förlora sig själv?Det sista vi har är våra kroppar är en roman som stillsamt undrar om vi är beredda att förlåta kärleken för att den inte ser ut precis som vi hade tänkt oss.Han är i mig, från första stund var han i mig. Jag lägger min kind mot hans bröst, känner honom dunka mot min hud. Jag vet inte om det är vackert. Men det har känts vackert. Att få vara liten, liten som i frid, liten som i nedlagda vapen. Kan man förlåta en människa som gör något man föraktar, bara för att man råkar älska honom?

Utgivande förlag: Ordfront Förlag