Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Wallner

Jämför och hitta det billigaste priset på Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet är skriven av Lars Wallner och gavs ut 2020-04-06.

Det rutiga klassrummet - Serier, multimodalitet och litteracitet som bok, ljudbok eller e-bok.
Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 254

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet. Boken är skriven av författaren Lars Wallner. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet var 2020-04-06.

Originalspråket som Lars Wallner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet ISBN är 9789144128962. Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet är en fristående bok .


Läs Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som bok

För dig som vill köpa och läsa Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 254 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som ljudbok

Vill du lyssna på Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet som pocket

Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet
 • Författare: Lars Wallner
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-04-06
 • Pris: 254
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789144128962

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet?

Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet är skriven av författaren Lars Wallner

När gavs Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-06.

Var kan jag köpa Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet?

Vi rekommenderar att du köper Det rutiga klassrummet – Serier, multimodalitet och litteracitet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Serien är en bred populärkulturell fiktion som de allra flesta kommer i kontakt med och knyter olika upplevelser till. En del kastar sig över Katten Gustaf och Nemi i dagstidningarna, andra är trogna prenumeranter på Kalle Anka eller Fantomen och några samlar de absoluta Batman-favoriterna på bästa plats i bokhyllan. Överallt i samhället möter vi serier – och ändå finner vi dem nästan ingenstans i skolans läroplaner.Att arbeta med serier är en multimodal praktik, en praktik som innefattar flera sinnen, där kombinationen av de olika modaliteterna är avgörande för tolkningen – om det ena förändras eller tas bort så förändras förståelsen av det andra. Som fiktion ligger serien kanske närmast till hands för svenskläraren, men även andra ämnen kan med fördel fångas i rutnätsform. Det kan gälla allt ifrån klimatförändringar och teknikens utveckling till värdegrundsfrågor om makt, genus och utanförskap.Den här boken ger grundläggande kunskap om serier ur ett skolperspektiv. Författaren redogör för forskning som gjorts om serier i skolan och beskriver hur lärare kan använda serieläsning i sin undervisning, men också hur de kan låta elever skapa egna serier för att lära och förstå.Boken vänder sig till såväl lärarstuderande som verksamma lärare i grundskolans alla ämnen.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB