Det öppna samhället och dess fiender – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl Popper

Jämför och hitta det billigaste priset på Det öppna samhället och dess fiender innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det öppna samhället och dess fiender är skriven av Karl Popper och gavs ut 2017-05-19.

Det öppna samhället och dess fiender som bok, ljudbok eller e-bok.
Det öppna samhället och dess fiender

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 322

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det öppna samhället och dess fiender

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det öppna samhället och dess fiender. Boken är skriven av författaren Karl Popper. H:ström Text &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det öppna samhället och dess fiender var 2017-05-19.

Originalspråket som Karl Popper skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik Västerländsk filosofi: från ca 1900 vilket ger den O:d som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Det öppna samhället och dess fiender i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 753 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 142 x 50 mm och den väger så mycket som 752 g. Det öppna samhället och dess fiender ISBN är . Det öppna samhället och dess fiender är en del av serien: Serie Kultura.


Läs Det öppna samhället och dess fiender som bok

För dig som vill köpa och läsa Det öppna samhället och dess fiender som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 322 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det öppna samhället och dess fiender som ljudbok

Vill du lyssna på Det öppna samhället och dess fiender som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det öppna samhället och dess fiender som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det öppna samhället och dess fiender som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det öppna samhället och dess fiender som pocket

Det öppna samhället och dess fiender finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det öppna samhället och dess fiender med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det öppna samhället och dess fiender med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det öppna samhället och dess fiender
 • Författare: Karl Popper
 • Genre: Samhälle & politik Västerländsk filosofi: från ca 1900
 • Förlag: H:ström Text &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-05-19
 • Pris: 322
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 753
 • Fysiska dimensioner: 230 x 142 x 50 mm
 • SAB: O:d
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det öppna samhället och dess fiender?

Det öppna samhället och dess fiender är skriven av författaren Karl Popper

När gavs Det öppna samhället och dess fiender ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-19.

Var kan jag köpa Det öppna samhället och dess fiender?

Vi rekommenderar att du köper Det öppna samhället och dess fiender hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det öppna samhället och dess fiender är en av 1900- talets viktigaste böcker – på samma gång en kraftfull kritik av de totalitära ideologiernas intellektuella ursprung och ett kompromisslöst försvar för de demokratiska institutionerna och det öppna samhället.Det öppna samhället har inte bara ett historiskt intresse – som en ovanligt djupgående exponering av 1900-talets dominerande totalitära läror -, den är fortfarande en högaktuell text i vår samtid. De intellektuella svagheter som Popper identifierade i de totalitära rörelsernas tankesystem har en förmåga att ständigt dyka upp på nytt, i nya tappningar och sammanhang.Detta är en efterlängtad och reviderad nyutgåva av Det öppna samhället och dess fiender, i översättning av Andrew Casson och Bo Ekström, med ett nyskrivet förord av Håkan Holmberg.

Utgivande förlag: H:ström Text &amp