Det ohyggliga arvet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christian Catomeris

Jämför och hitta det billigaste priset på Det ohyggliga arvet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det ohyggliga arvet är skriven av Christian Catomeris och gavs ut 2017-11-23.

Det ohyggliga arvet som bok, ljudbok eller e-bok.
Det ohyggliga arvet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det ohyggliga arvet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det ohyggliga arvet. Boken är skriven av författaren Christian Catomeris. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det ohyggliga arvet var 2017-11-23.

Originalspråket som Christian Catomeris skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ohe-c:k som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Det ohyggliga arvet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 319 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 140 x 30 mm och den väger så mycket som 710 g. Det ohyggliga arvet ISBN är 9789170379413. Det ohyggliga arvet är en fristående bok .


Läs Det ohyggliga arvet som bok

För dig som vill köpa och läsa Det ohyggliga arvet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det ohyggliga arvet som ljudbok

Vill du lyssna på Det ohyggliga arvet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det ohyggliga arvet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det ohyggliga arvet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det ohyggliga arvet som pocket

Det ohyggliga arvet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det ohyggliga arvet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det ohyggliga arvet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det ohyggliga arvet
 • Författare: Christian Catomeris
 • Genre:
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-11-23
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 319
 • Fysiska dimensioner: 217 x 140 x 30 mm
 • SAB: Ohe-c:k
 • ISBN: 9789170379413

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det ohyggliga arvet?

Det ohyggliga arvet är skriven av författaren Christian Catomeris

När gavs Det ohyggliga arvet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-23.

Var kan jag köpa Det ohyggliga arvet?

Vi rekommenderar att du köper Det ohyggliga arvet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Gedigen och lättillgänglig Dagens Nyheter Plågsamt aktuell Hallands Nyheter Läs den alla. Läs den alla! Köp in den till bibliotek! Ge bort den i julklapp! Bered tid för läsning! Helsingborgs Dagblad Så skrev tidningarna när Det ohyggliga arvet utkom för första gången 2004. Den valdes till favoritbok av journalister, forskare och rappare. Den har använts som referens i två statliga utredningar om diskriminering, fungerat som läsning vid universitet och högskolor. Nu kommer denna populärvetenskapliga klassiker i ny reviderad upplaga, dessvärre lika aktuell som när den kom ut första gången. Det ohyggliga arvet Sverige och främlingen genom tiderna beskriver förhållningssätt som präglat svenskars syn på främlingar från medeltiden fram till våra dagar. Med hjälp av exempel från myndighetstexter, litteratur, konst, film och samtida vittnesmål kartlägger Christian Catomeris djupt förankrade stereotyper om afrikaner, finnar, judar, »orientaler«, samer, resande och romer. Till denna nyupplaga har ett nyskrivet kapitel tillförts om Asiaten .

Utgivande förlag: Ordfront Förlag