Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt – Köp som bok, ljudbok och e-bok
av Johan Björkman
Jämför och hitta det billigaste priset på Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt är skriven av Johan Björkman och gavs ut 2019-03-28.

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐
Rek. pris: 215
Bok / Ebok
![]() |
Ljudbok
![]() | |
![]() |
Information om Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt
Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt. Boken är skriven av författaren Johan Björkman. Natur & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt var 2019-03-28.
Originalspråket som Johan Björkman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konservering & djupfrysning vilket ger den Pmbb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.
Om du vill läsa Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 174 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 185 x 20 mm och den väger så mycket som 635 g. Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt ISBN är 9789127161733. Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt är en fristående bok .
Läs Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som bok
För dig som vill köpa och läsa Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.
Lyssna på Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som ljudbok
Vill du lyssna på Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag!
Läs Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som e-bok
Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.
Läs Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt som pocket
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.
Fri frakt
Vill du köpa Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.
Fakta om boken
- Boktitel: Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt
- Författare: Johan Björkman
- Genre: Konservering & djupfrysning
- Förlag: Natur &
- Utgivningsdatum: 2019-03-28
- Pris: 215
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 174
- Fysiska dimensioner: 240 x 185 x 20 mm
- SAB: Pmbb
- ISBN: 9789127161733
Vanliga frågor om boken
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt är skriven av författaren Johan Björkman
Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-28.
Förlagets text om boken:
Med hjälp av traditionella konserveringsmetoder kan du skapa ett modernt nordiskt skafferi att plocka ur även under den mörkare delen av året. Johan Björkman torkar, fermenterar, lägger in i klassisk inläggningslag, mixar eget örtsalt och smaksätter olja och vinäger. Boken innehåller drygt 100 recept på allt från lingonpulver, ramslökskapris och nässelsalt till klassiska inlagda rödbetor, mjölksyrad vitkål med gräslök och fermenterad rabarber. I slutet av boken finns förslag på hela maträtter som du sätter ihop med hjälp av det du har hemma i skafferiet. Johan Björkman är diskaren från Trollhättan som numera arbetar som kökschef på restaurang Koka i Göteborg. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin och fokuserar på modern västsvensk gastronomi och fina råvaror. Boken är en sammanfattning av de tekniker som Johan använt sig av under de senaste tio åren för att ha tillgång till örter ochgrönsaker året om. “I Det nordiska skafferiet, av kocken Johan Björkman, ser jag andra sätt att använda granskott, till exempel smaksätta rapsolja eller göra kapris av. Hans bok består av råd, tips och fina foton och visar hur man ur skog och mark kan skaffa sig ett nordiskt vinterskafferi. Vad sägs om nässelsalt? Torkade vresrosblad? Fläderblomsvinäger? Här finns ett fint recept på bakade jordärtskockor som tar vara på smaken i det litet hårda skalet. (…) Glupskt bläddrar mina smaklökar genom uppslag efter uppslag. Så här vill jag leva och äta, tänker jag längtansfullt.”Göran Greider, Aftonbladet”Bra, ofta lite ovanliga recept, inspirerande text tillsammans med makalöst snygga och färgglada fotografier gör denna bok till en riktig pärla för den som vill fylla skafferiet.”BTJ
Utgivande förlag: Natur &