Det liknar ingenting : noveller – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Einar Askestad

Jämför och hitta det billigaste priset på Det liknar ingenting : noveller innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det liknar ingenting : noveller är skriven av Einar Askestad och gavs ut 2016-02-28.

Det liknar ingenting : noveller som bok, ljudbok eller e-bok.
Det liknar ingenting : noveller

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 86

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det liknar ingenting : noveller

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det liknar ingenting : noveller. Boken är skriven av författaren Einar Askestad. MBM Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det liknar ingenting : noveller var 2016-02-28.

Originalspråket som Einar Askestad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Det liknar ingenting : noveller i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 80 g. Det liknar ingenting : noveller ISBN är 9789197372527. Det liknar ingenting : noveller är en fristående bok .


Läs Det liknar ingenting : noveller som bok

För dig som vill köpa och läsa Det liknar ingenting : noveller som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 86 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det liknar ingenting : noveller som ljudbok

Vill du lyssna på Det liknar ingenting : noveller som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det liknar ingenting : noveller som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det liknar ingenting : noveller som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det liknar ingenting : noveller som pocket

Det liknar ingenting : noveller finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det liknar ingenting : noveller med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det liknar ingenting : noveller med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det liknar ingenting : noveller
 • Författare: Einar Askestad
 • Genre: Noveller
 • Förlag: MBM Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-02-28
 • Pris: 86
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789197372527

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det liknar ingenting : noveller?

Det liknar ingenting : noveller är skriven av författaren Einar Askestad

När gavs Det liknar ingenting : noveller ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-28.

Var kan jag köpa Det liknar ingenting : noveller?

Vi rekommenderar att du köper Det liknar ingenting : noveller hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Detta är författarens debut. En samstämmig kritikerkår var närmast lyrisk. Nu finns Einar Askestads förtätade novellsamling i pocket.

Utgivande förlag: MBM Förlag