Det kunde varit du – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cristina Styrén

Jämför och hitta det billigaste priset på Det kunde varit du innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det kunde varit du är skriven av Cristina Styrén och gavs ut 2008-04-01.

Det kunde varit du som bok, ljudbok eller e-bok.
Det kunde varit du

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det kunde varit du

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det kunde varit du. Boken är skriven av författaren Cristina Styrén. King ink är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det kunde varit du var 2008-04-01.

Originalspråket som Cristina Styrén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Det kunde varit du i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 122 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 176 x 109 x 7 mm och den väger så mycket som 120 g. Det kunde varit du ISBN är 9789185807116. Det kunde varit du är en fristående bok .


Läs Det kunde varit du som bok

För dig som vill köpa och läsa Det kunde varit du som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det kunde varit du som ljudbok

Vill du lyssna på Det kunde varit du som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det kunde varit du som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det kunde varit du som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det kunde varit du som pocket

Det kunde varit du finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det kunde varit du med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det kunde varit du med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det kunde varit du
 • Författare: Cristina Styrén
 • Genre:
 • Förlag: King ink
 • Utgivningsdatum: 2008-04-01
 • Pris: 129
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 122
 • Fysiska dimensioner: 176 x 109 x 7 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789185807116

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det kunde varit du?

Det kunde varit du är skriven av författaren Cristina Styrén

När gavs Det kunde varit du ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-04-01.

Var kan jag köpa Det kunde varit du?

Vi rekommenderar att du köper Det kunde varit du hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En man var död. Jag hade sett honom bli misshandlad till döds inför mina ögon. Han hade blivit brutalt och okänsligt mördad av en sinnesjuk människa. Det var intejag som hade mördat honom. Samtidigt visste jag att min medverkan hade spelat en roll till att han blev så svårt slagenatt han dog av skadorna. Jag led fruktansvärda kval.Det har gått mer än tjugotvå år, men denna händelse har fortsatt att förfölja mig sedan dess. Jag tänker tillbaka påhur jag hamnade i en sådan extrem situation och vad det var som ledde fram till att jag blev inblandad i ett mord.”Den erfarenhet som skildras i boken bekräftar med all önskvärd tydlighet den tidens förhållanden. Övertygelsen om attman gjorde det rätta var stor med motsvarande självkritiska inställning tjugo år senare. Frågan är om vi förmår att varamer ödmjuka och självprövande idag. Kan vi förvänta oss en motsvarande skildring som “Det kunde varit du” om ytterligaretjugo år?”-Odd Greitz,Barn- och ungdomspsykiater, överläkare & verksam som läkare på Maria Ungdom sedan 1984

Utgivande förlag: King ink