Det kommer en grävling – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Ragvals

Jämför och hitta det billigaste priset på Det kommer en grävling innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det kommer en grävling är skriven av Lisa Ragvals och gavs ut 2019-03-21.

Det kommer en grävling som bok, ljudbok eller e-bok.
Det kommer en grävling

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det kommer en grävling

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det kommer en grävling. Boken är skriven av författaren Lisa Ragvals. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det kommer en grävling var 2019-03-21.

Originalspråket som Lisa Ragvals skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Det kommer en grävling i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 215 x 7 mm och den väger så mycket som 333 g. Det kommer en grävling ISBN är 9789150119909. Det kommer en grävling är en del av serien: Abbes vilda djur (del 1).


Läs Det kommer en grävling som bok

För dig som vill köpa och läsa Det kommer en grävling som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det kommer en grävling som ljudbok

Vill du lyssna på Det kommer en grävling som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det kommer en grävling som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det kommer en grävling som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det kommer en grävling som pocket

Det kommer en grävling finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det kommer en grävling med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det kommer en grävling med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det kommer en grävling
 • Författare: Lisa Ragvals
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2019-03-21
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 265 x 215 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789150119909

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det kommer en grävling?

Det kommer en grävling är skriven av författaren Lisa Ragvals

När gavs Det kommer en grävling ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-21.

Var kan jag köpa Det kommer en grävling?

Vi rekommenderar att du köper Det kommer en grävling hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Så länge Abbe kan minnas har han önskat sig ett husdjur. Helst skulle han vilja ha en hund men hans pappa är rädd för hundar. Abbe känner bara en som har ett husdjur. Det är farfar, han har en grävling under huset. En grävling, tänker Abbe, en grävling skulle man ha… Så flyttar grävlingen in. Det är spännande! Grävlingen är nyfiken och vill leka mest hela tiden. Tänk att Abbe har lyckats hitta det perfekta husdjuret! Eller har han det? Det kommer en grävling är den första delen i serien Abbes vilda husdjur, roliga och fartfyllda böcker för djurtokiga läsare. I kommande böcker möter vi bland annat en älg, en bäver och en fjällämmel och gissa vad de har gemensamt? De är helt HOPPLÖSA som husdjur! I mitten av varje bok finns dessutom ett faktauppslag.Lisa Ragvals är född och uppvuxen i Umeå men bor idag i Hägersten i Stockholm. Hon har jobbat med barnböcker under större delen av sitt yrkesverksamma liv.Anna-Karin Garhamn är utbildad textilformgivare som blev barnboksillustratör av en slump. Hon bor i Belgiens blåaste hus i staden Gent. På fritiden driver hon ett rullskridskolag, ett lite galet projekt som blev till efter karriären som rollerderbyspelare.

Utgivande förlag: Alfabeta