Det hon minns

Det hon minns – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av María Luisa Bombal

Jämför och hitta det billigaste priset på Det hon minns innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det hon minns är skriven av María Luisa Bombal och gavs ut .

Det hon minns som bok, ljudbok eller e-bok.
Det hon minns

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det hon minns

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det hon minns. Boken är skriven av författaren María Luisa Bombal. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det hon minns var .

Originalspråket som María Luisa Bombal skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Det hon minns är det: 9789180186322.


Läs Det hon minns som bok

För dig som vill köpa och läsa Det hon minns som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det hon minns som ljudbok

Vill du lyssna på Det hon minns som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det hon minns som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det hon minns som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det hon minns som pocket

Det hon minns finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det hon minns med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det hon minns med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Det hon minns
  • Författare: María Luisa Bombal
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186322

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det hon minns?

Det hon minns är skriven av författaren María Luisa Bombal

När gavs Det hon minns ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Det hon minns?

Vi rekommenderar att du köper Det hon minns hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

María Luisa Bombals roman <i>Det hon minns</i> har beskrivits som startskottet för genren magisk realism. Nu kommer den för första gången i svensk översättning. I boken möter vi Ana Maria som ligger på sin dödsbädd, omgiven av sörjande. Trots att hon är död, ser hon. Hon ser sig själv och genom halvöppna ögon betraktar hon alla närstående som kommer för att ta ett sista farväl. På en poetisk och vacker prosa skildras Ana Marias tillbakablickar på sitt liv och personerna som befolkade det. Hon minns barndomen, den första förälskelsen och den första heta passionen. Hon ser tillbaka på sitt äktenskap, på ljuset och mörkret som funnits i livet. Hon tänker på det som aldrig blev och det hon aldrig fick. Allt detta återupplever hon i det korta mellanrummet mellan den första döden, de levandes död, och den andra, slutgiltiga, de dödas död. MARIA LUISA BOMBAL (1910-1980) var en chilensk författare som aldrig fick något riktigt erkännande under sin livstid. Hon levde ett innehållsrikt liv med tragiska undertoner i Paris, New York och Buenos Aires, innan hon återvände till Chile. Bland hennes vänner fanns Pablo Neruda, Federico García Lorca och Jorge Luis Borges. Idag räknas hon som en av 1900-talets främsta spanskspråkiga författare och bland andra Gabriel García Marquez och Isabel Allende har vittnat om hennes stora inflytande. Bombals debutverk <i>Den sista dimman</i> utkom 1934. ". Läsningen är omvälvande, så omvälvande att man nästan tvekarom man är lämpad att över huvud taget säga något om boken, för hur skaman förhålla sig någorlunda objektivttill en helt ren litterär upplevelse? ." Lina Wolf, Helsingborgs Dagblad

Utgivande förlag: Lind & Co