Det finns en kärlek

Det finns en kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Birgitta Yavari-Ilan

Jämför och hitta det billigaste priset på Det finns en kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det finns en kärlek är skriven av Birgitta Yavari-Ilan och gavs ut 2020-09-01.

Det finns en kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Det finns en kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det finns en kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det finns en kärlek. Boken är skriven av författaren Birgitta Yavari-Ilan. Marcus förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det finns en kärlek var 2020-09-01.

Originalspråket som Birgitta Yavari-Ilan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skrivböcker & kalendrar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Det finns en kärlek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Det finns en kärlek ISBN är 9789179997212. Det finns en kärlek är en fristående bok .


Läs Det finns en kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Det finns en kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det finns en kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Det finns en kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det finns en kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det finns en kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det finns en kärlek som pocket

Det finns en kärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det finns en kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det finns en kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det finns en kärlek
 • Författare: Birgitta Yavari-Ilan
 • Genre: Skrivböcker & kalendrar
 • Förlag: Marcus förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-09-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789179997212

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det finns en kärlek?

Det finns en kärlek är skriven av författaren Birgitta Yavari-Ilan

När gavs Det finns en kärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-01.

Var kan jag köpa Det finns en kärlek?

Vi rekommenderar att du köper Det finns en kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I årskalendern Det finns en kärlek 2021 finns såväl de judiska som de kristna högtiderna angivna. Varje månad har en illustration av den svenskfödda israeliska konstnären och författaren Birgitta Yavari-Ilan.

Utgivande förlag: Marcus förlag