Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helen Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La är skriven av Helen Andersson och gavs ut 1998-10-01.

Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som bok, ljudbok eller e-bok.
Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 180

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La. Boken är skriven av författaren Helen Andersson. Brutus Östlings bokf Symposion är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La var 1998-10-01.

Originalspråket som Helen Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Gcz Ahlin, Lars,Lz Ahlin, Lars som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 520 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 30 mm och den väger så mycket som 700 g. Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La ISBN är 9789171393609. Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La är en fristående bok .


Läs Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som bok

För dig som vill köpa och läsa Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 180 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som ljudbok

Vill du lyssna på Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La som pocket

Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La
 • Författare: Helen Andersson
 • Genre:
 • Förlag: Brutus Östlings bokf Symposion
 • Utgivningsdatum: 1998-10-01
 • Pris: 180
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 520
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 30 mm
 • SAB: Gcz Ahlin, Lars,Lz Ahlin, Lars
 • ISBN: 9789171393609

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La?

Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La är skriven av författaren Helen Andersson

När gavs Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1998-10-01.

Var kan jag köpa Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La?

Vi rekommenderar att du köper Det etiska projektet och det estetiska : tvärvetenskapliga perspektiv på La hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lars Ahlin har en central position i den svenska litteraturen. I forskningen framträder bilden av hans författarskap som ett litterärt projekt präglat av en jämlikhetsvision, ett motstånd mot språkliga, existentiella och politiska hierarkier. Det ahlinska berättande är ett sällsynt gott exempel på hur ett litterärt projekt också kan vara etiskt bestämt.Helene Anderssons studie är ett tvärvetenskapligt pionjärarbete med förankring i både litteraturvetenskap och i ämnet etik. Med utgångspunkt i Lars Ahlins stora roman, Din Livsfrukt, som förblivit i stort sett okommenterad bortsett från recensioner och reaktioner på dessa, prövar hon möjligheten att använda fiktiva texter som underlag för etisk reflexion. Samtidigt utgör Det etiska projektet och det estetiska en grundlig belysning av Ahlins författarskap.

Utgivande förlag: Brutus Östlings bokf Symposion