DET DÄR … som ingen vill prata om – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christian Samuelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på DET DÄR … som ingen vill prata om innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. DET DÄR … som ingen vill prata om är skriven av Christian Samuelsson och gavs ut 2020-08-25.

DET DÄR ... som ingen vill prata om som bok, ljudbok eller e-bok.
DET DÄR … som ingen vill prata om

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 182

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om DET DÄR … som ingen vill prata om

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring DET DÄR … som ingen vill prata om. Boken är skriven av författaren Christian Samuelsson. Evangelie är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för DET DÄR … som ingen vill prata om var 2020-08-25.

Originalspråket som Christian Samuelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa DET DÄR … som ingen vill prata om i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 132 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 13 mm och den väger så mycket som 167 g. DET DÄR … som ingen vill prata om ISBN är 9789198179668. DET DÄR … som ingen vill prata om är en fristående bok .


Läs DET DÄR … som ingen vill prata om som bok

För dig som vill köpa och läsa DET DÄR … som ingen vill prata om som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 182 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på DET DÄR … som ingen vill prata om som ljudbok

Vill du lyssna på DET DÄR … som ingen vill prata om som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs DET DÄR … som ingen vill prata om som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa DET DÄR … som ingen vill prata om som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs DET DÄR … som ingen vill prata om som pocket

DET DÄR … som ingen vill prata om finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa DET DÄR … som ingen vill prata om med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa DET DÄR … som ingen vill prata om med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: DET DÄR … som ingen vill prata om
 • Författare: Christian Samuelsson
 • Genre:
 • Förlag: Evangelie
 • Utgivningsdatum: 2020-08-25
 • Pris: 182
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 132
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198179668

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit DET DÄR … som ingen vill prata om?

DET DÄR … som ingen vill prata om är skriven av författaren Christian Samuelsson

När gavs DET DÄR … som ingen vill prata om ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-25.

Var kan jag köpa DET DÄR … som ingen vill prata om?

Vi rekommenderar att du köper DET DÄR … som ingen vill prata om hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I boken berättar fem människor om deras relation till pornografin. Det är en bok både om den som själv är bunden i porr, men också om den som står bredvid. Boken tar oss in i kamp och tårar men också till befrielse och seger. DET DÄR … som ingen vill prata om ger nödvändiga kunskaper och viktiga redskap till befrielse och författaren, som själv brottats med porren, förmedlar att oavsett vad du går igenom, eller hur länge du än har kämpat, finns det frihet att få.

Utgivande förlag: Evangelie