Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl Lindeborg

Jämför och hitta det billigaste priset på Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga är skriven av Carl Lindeborg och gavs ut .

Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion - fråga för fråga som bok, ljudbok eller e-bok.
Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga. Boken är skriven av författaren Carl Lindeborg. Books For a Change är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga var .

Originalspråket som Carl Lindeborg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Ekonomi & ledarskap|Psykologi & pedagogik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga är det: 9789198871029.


Läs Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som bok

För dig som vill köpa och läsa Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som ljudbok

Vill du lyssna på Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga som pocket

Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga
  • Författare: Carl Lindeborg
  • Genre: Ekonomi & ledarskap|Psykologi & pedagogik
  • Förlag: Books For a Change
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 188
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198871029

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga?

Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga är skriven av författaren Carl Lindeborg

När gavs Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga?

Vi rekommenderar att du köper Det autentiska skiftet : arbetsbok för reflektion – fråga för fråga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Detta är en arbetsbok/anteckningsbok som innehåller alla reflektionsfrågor från "Det autentiska skiftet – Inre utveckling för en föränderlig värld". Om du öppnar arbetsboken från ena sidan finns strukturerat skrivutrymme fråga för fråga. Om du i stället öppnar den från andra sidan finns fritt utrymme och möjlighet att föra en utvecklingsdagbok. Boken är utformad för att vara ett hjälpsamt stöd till läsaren.

Utgivande förlag: Books For a Change