Det är så logiskt, alla fattar utom du – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Bjärbo

Jämför och hitta det billigaste priset på Det är så logiskt, alla fattar utom du innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det är så logiskt, alla fattar utom du är skriven av Lisa Bjärbo och gavs ut 2011-03-18.

Det är så logiskt, alla fattar utom du som bok, ljudbok eller e-bok.
Det är så logiskt, alla fattar utom du

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det är så logiskt, alla fattar utom du

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det är så logiskt, alla fattar utom du. Boken är skriven av författaren Lisa Bjärbo. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det är så logiskt, alla fattar utom du var 2011-03-18.

Originalspråket som Lisa Bjärbo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Romantik & relationer vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Det är så logiskt, alla fattar utom du i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 250 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 16 mm och den väger så mycket som 140 g. Det är så logiskt, alla fattar utom du ISBN är 9789129677751. Det är så logiskt, alla fattar utom du är en fristående bok .


Läs Det är så logiskt, alla fattar utom du som bok

För dig som vill köpa och läsa Det är så logiskt, alla fattar utom du som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det är så logiskt, alla fattar utom du som ljudbok

Vill du lyssna på Det är så logiskt, alla fattar utom du som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det är så logiskt, alla fattar utom du som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det är så logiskt, alla fattar utom du som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det är så logiskt, alla fattar utom du som pocket

Det är så logiskt, alla fattar utom du finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det är så logiskt, alla fattar utom du med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det är så logiskt, alla fattar utom du med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det är så logiskt, alla fattar utom du
 • Författare: Lisa Bjärbo
 • Genre: Romantik & relationer
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2011-03-18
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 250
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 16 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789129677751

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det är så logiskt, alla fattar utom du?

Det är så logiskt, alla fattar utom du är skriven av författaren Lisa Bjärbo

När gavs Det är så logiskt, alla fattar utom du ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-18.

Var kan jag köpa Det är så logiskt, alla fattar utom du?

Vi rekommenderar att du köper Det är så logiskt, alla fattar utom du hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I fyra år har Johan varit hemligt kär i sin tjejkompis. I fyra år har han bitit ihop, lyssnat, spelat intresserad när hon babblat om sina kärlekshistorier. Men nu går det inte längre. Han kommer att explodera!Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra. I alla fall nästan. Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester – han har varit kär i henne de senaste fyra åren, och tycker inte att det här med bästa kompisar räcker längre.Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där pinnen med gitarren. Han med hårdrocksfrisyr och slitna converse. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt! I alla fall fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång …Med säker hand och stor humor tecknar Lisa Bjärbo en trovärdig ungdomsvärld, full av kärlek, bortglömda läxor och sömnlösa nätter. Det är så logiskt, alla fattar utom du är en härlig feel good-roman, med rapp dialog och stor igenkänningspotential.

Utgivande förlag: Rabén &amp