Det är ju en dag imorgon också – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Halldén

Jämför och hitta det billigaste priset på Det är ju en dag imorgon också innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det är ju en dag imorgon också är skriven av Erik Halldén och gavs ut 2016-03-24.

Det är ju en dag imorgon också som bok, ljudbok eller e-bok.
Det är ju en dag imorgon också

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 234

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det är ju en dag imorgon också

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det är ju en dag imorgon också. Boken är skriven av författaren Erik Halldén. Kungsviken Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det är ju en dag imorgon också var 2016-03-24.

Originalspråket som Erik Halldén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matlagning: recept vilket ger den Qca som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Det är ju en dag imorgon också i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 149 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 257 x 205 x 18 mm och den väger så mycket som 728 g. Det är ju en dag imorgon också ISBN är 9789198303902. Det är ju en dag imorgon också är en fristående bok .


Läs Det är ju en dag imorgon också som bok

För dig som vill köpa och läsa Det är ju en dag imorgon också som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 234 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det är ju en dag imorgon också som ljudbok

Vill du lyssna på Det är ju en dag imorgon också som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det är ju en dag imorgon också som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det är ju en dag imorgon också som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det är ju en dag imorgon också som pocket

Det är ju en dag imorgon också finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det är ju en dag imorgon också med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det är ju en dag imorgon också med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det är ju en dag imorgon också
 • Författare: Erik Halldén
 • Genre: Matlagning: recept
 • Förlag: Kungsviken Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-03-24
 • Pris: 234
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 149
 • Fysiska dimensioner: 257 x 205 x 18 mm
 • SAB: Qca
 • ISBN: 9789198303902

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det är ju en dag imorgon också?

Det är ju en dag imorgon också är skriven av författaren Erik Halldén

När gavs Det är ju en dag imorgon också ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-24.

Var kan jag köpa Det är ju en dag imorgon också?

Vi rekommenderar att du köper Det är ju en dag imorgon också hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bakisboken! Två bröder åker båt från Danmark till Sverige efter en festiv helg. Under ett av sina samtal i bakrusets efterdyningar kläcker de idén om en kokbok med recept anpassade för dagen efter. För vem är det egentligen som säger att man inte kan äta bra vällagad mat dagen efter en fest? En idé som realiseras och en kokbok med delikata recept ser dagens ljus.BRÖDERNA HALLDÉN har under ett flertal år kartlagt bakismatens landskap. Sena nätter, tidiga gryningstimmar och stora mängder smält ost ligger nu till grund för deras kokboksdebut, Det är ju en dag imorgon också.Artiklar skrivna om boken:Aftonbladet Mat & Vin, http://www.aftonbladet.se/matvin/article22930245.ab Allt om Stockholm, http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article4140693.aos Östra Smålands Tidning, http://www.ostrasmaland.se/slakt-vanner/kalmarformgivaren-bakom-uppmarksammad-bok/ Hör Magnus Utvik tipsa om boken i Gomorron Sverige, https://www.youtube.com/watch?v=Q3wVBRVfxuQ

Utgivande förlag: Kungsviken Förlag