Det är ett under att finnas till

Det är ett under att finnas till – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Britt-Marie Engman

Jämför och hitta det billigaste priset på Det är ett under att finnas till innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det är ett under att finnas till är skriven av Britt-Marie Engman och gavs ut .

Det är ett under att finnas till som bok, ljudbok eller e-bok.
Det är ett under att finnas till

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 370

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det är ett under att finnas till

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det är ett under att finnas till. Boken är skriven av författaren Britt-Marie Engman. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det är ett under att finnas till var .

Originalspråket som Britt-Marie Engman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Det är ett under att finnas till är det: 9789180279550.


Läs Det är ett under att finnas till som bok

För dig som vill köpa och läsa Det är ett under att finnas till som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 370 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det är ett under att finnas till som ljudbok

Vill du lyssna på Det är ett under att finnas till som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det är ett under att finnas till som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det är ett under att finnas till som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det är ett under att finnas till som pocket

Det är ett under att finnas till finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det är ett under att finnas till med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det är ett under att finnas till med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Det är ett under att finnas till
  • Författare: Britt-Marie Engman
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: BoD
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 370
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180279550

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det är ett under att finnas till?

Det är ett under att finnas till är skriven av författaren Britt-Marie Engman

När gavs Det är ett under att finnas till ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Det är ett under att finnas till?

Vi rekommenderar att du köper Det är ett under att finnas till hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är ett under att finnas till är en släktkrönika i romanform med historiskt och biografiskt innehåll som baseras på en dramatisk verklighet i Stensele och Sorsele socknar i Västerbottens inland. Handlingen speglar fem generationer bakåt i tiden med nödåren på 1860-talet som utgångspunkt. Somliga överlever svält och kyla i en liten jordkula belägen i kalla ödemarken. Andra drivs att söka nya odlingsmarker, ta sig fram många mil på skidor och till fots med primitiva boenden i sikte. Nybyggarlivet blir en hård verklighet under enkla omständigheter där människor prövas och möts i en tid med stor möda, mod och framtidstro. Det sker många under och ett av miraklen för hundra år sedan är när lilla Ragnhild i Siksele insjuknar. Livsandarna ger henne styrka, men det blir inget enkelt liv i hennes kamp. Du hamnar till slut i ett modernt Sverige med betydligt bekvämare förutsättningar, men ändå svåra påfrestningar som följer. Händelserna i boken har betydelse för att just den här författaren finns till, kunnat skriva denna bok och kan dela sin livsberättelse. Boken har ett dokumentärt innehåll som skildras livfullt och illustreras med bilder vilket gör den lättläst och levande.

Utgivande förlag: BoD