Destination Nordkap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Danny Cooltmore

Jämför och hitta det billigaste priset på Destination Nordkap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Destination Nordkap är skriven av Danny Cooltmore och gavs ut .

Destination Nordkap som bok, ljudbok eller e-bok.
Destination Nordkap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 257

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Destination Nordkap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Destination Nordkap. Boken är skriven av författaren Danny Cooltmore. Nordic Design & Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Destination Nordkap var .

Originalspråket som Danny Cooltmore skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Destination Nordkap är det: 9789198841923.


Läs Destination Nordkap som bok

För dig som vill köpa och läsa Destination Nordkap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 257 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Destination Nordkap som ljudbok

Vill du lyssna på Destination Nordkap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Destination Nordkap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Destination Nordkap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Destination Nordkap som pocket

Destination Nordkap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Destination Nordkap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Destination Nordkap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Destination Nordkap
  • Författare: Danny Cooltmore
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Nordic Design & Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 257
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841923

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Destination Nordkap?

Destination Nordkap är skriven av författaren Danny Cooltmore

När gavs Destination Nordkap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Destination Nordkap?

Vi rekommenderar att du köper Destination Nordkap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Donnie Cape, en någorlunda ung man tappar tron på det liv han lever och är orolig att han lider av dystymi. I en ingivelse lämnar han hastigt sitt jobb i Sundsvall och historien tar sin början. Tillsammans med karaktärer som John-John, Miss Sunflower, Tom, Van Dyke, F M Uskoos, Mrs Daniels, Kirunamannen mfl tar författaren med läsaren på en roadbook resa, Sundsvall-Nordkap t.o.r. Allting händer i, utanför och omkring Hummerbentleyn som också bär en central del i historien.

Utgivande förlag: Nordic Design & Förlag