Deskriptiv svensk grammatik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Britta Holm

Jämför och hitta det billigaste priset på Deskriptiv svensk grammatik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Deskriptiv svensk grammatik är skriven av Britta Holm och gavs ut 1993-02-01.

Deskriptiv svensk grammatik som bok, ljudbok eller e-bok.
Deskriptiv svensk grammatik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 317

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Deskriptiv svensk grammatik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Deskriptiv svensk grammatik. Boken är skriven av författaren Britta Holm. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Deskriptiv svensk grammatik var 1993-02-01.

Originalspråket som Britta Holm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den Fct.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Deskriptiv svensk grammatik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 148 x 11 mm och den väger så mycket som 280 g. Deskriptiv svensk grammatik ISBN är 9789121150481. Deskriptiv svensk grammatik är en del av serien: Deskriptiv svensk grammatik.


Läs Deskriptiv svensk grammatik som bok

För dig som vill köpa och läsa Deskriptiv svensk grammatik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 317 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Deskriptiv svensk grammatik som ljudbok

Vill du lyssna på Deskriptiv svensk grammatik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Deskriptiv svensk grammatik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Deskriptiv svensk grammatik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Deskriptiv svensk grammatik som pocket

Deskriptiv svensk grammatik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Deskriptiv svensk grammatik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Deskriptiv svensk grammatik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Deskriptiv svensk grammatik
 • Författare: Britta Holm
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 1993-02-01
 • Pris: 317
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 211 x 148 x 11 mm
 • SAB: Fct.01
 • ISBN: 9789121150481

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Deskriptiv svensk grammatik?

Deskriptiv svensk grammatik är skriven av författaren Britta Holm

När gavs Deskriptiv svensk grammatik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1993-02-01.

Var kan jag köpa Deskriptiv svensk grammatik?

Vi rekommenderar att du köper Deskriptiv svensk grammatik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Deskriptiv svensk grammatik har utarbetats till kurserna för utländska studenter vid Stockholms universitet.Språket i regler och förklaringar är förenklat, grammatiska termer förklaras. Ett separat kapitel ägnas åt uttal.

Utgivande förlag: Liber